De hoogst gewaardeerde speler in Street Fighter 6 heeft nu meer dan 200.000 League Points

De hoogst gewaardeerde speler in Street Fighter 6 heeft nu meer dan 200.000 League Points

Het is 50 dagen geleden sinds de release van Street Fighter 6. Zoals verwacht hebben spelers het online gespeeld in de hoop hoog op het leaderboard te eindigen.

Eén speler in het bijzonder, ts, heeft genoeg punten om hem te markeren als de #1 gerangschikte speler ter wereld. Onnodig te zeggen dat ts bovenaan de ranglijsten staat.

Sinds de release van Street Fighter 6 hebben ts op het moment van schrijven ongeveer 202.553 League Points geclaimd. Gezien het feit dat er maar 25.000 League Points nodig zijn om Master te bereiken, had ts genoeg punten om Master meer dan acht keer te bereiken.


Het is natuurlijk vermeldenswaard dat hoewel ts meer dan 200.000 competitiepunten heeft met Ken, ze ook de status van meester heeft behaald met Lily, Cammy en Marisa. Op dit moment heeft ts meer dan 256 uur besteed aan het spelen van gerangschikt om dit soort resultaten te bereiken.


Het zou niet lang duren voordat andere spelers ook meer dan 200.000 League Points zouden krijgen. De op één na hoogst gerangschikte speler heeft momenteel bijvoorbeeld 194.363 League Points. Daarna is er een vrij aanzienlijke terugval, aangezien de speler op de derde positie 179.075 competitiepunten heeft.


Als Kane heeft hij 4.710 van de 5.766 wedstrijden gewonnen, wat hem een ​​winstpercentage van 81,69% opleverde. Bekijk hieronder alle screenshots van die statistieken:

READ  Delhi sportschool werkt in het geheim; politie-inval, boekeigenaar wegens overtreding
Street Fighter 6 best beoordeelde spelersfoto #1

Hoogst gewaardeerde speler in Street Fighter 6 afbeelding nummer 2

Hoogst gewaardeerde speler in Street Fighter 6 afbeelding nummer 3

Hoogst gewaardeerde speler in Street Fighter 6 afbeelding nummer 4

Klik op afbeeldingen voor grotere versiesEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *