Door de technische problemen van GOG kunnen klanten geen games downloaden en bijwerken

Door de technische problemen van GOG kunnen klanten geen games downloaden en bijwerken

De digitale storefront van GOG ondervindt “technische problemen” die verband houden met een storing bij de opslagprovider en het content delivery network (CDN). Als gevolg hiervan kunnen mensen mogelijk geen games downloaden en bijwerken die in de winkel zijn gekocht via zowel GOG.com als de GOG Galaxy-client.

GOG’s publicatie Gisteren een melding van een stroomstoring. We willen ook benadrukken dat deze problemen geen invloed hebben op game-aankopen. Kortingen die momenteel beschikbaar zijn op geselecteerde titels worden vanwege het bovenstaande niet verlengd.

“Het is een prioriteit voor ons team om deze problemen op te lossen en we streven ernaar ze zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.”

Als u een spel koopt om te profiteren van de huidige korting – ervan veel – Daarna kunt u deze game mogelijk niet meer downloaden. Op het moment van schrijven hebben gebruikers gerapporteerd via de GOG-forums Die storing duurt voort. Games en reeds gedownloade bestanden worden niet beïnvloed.

GOG heeft mede een reputatie opgebouwd door DRM-vrije spellen te verkopen, die meestal minder afhankelijk zijn van een internetverbinding of actieve servers om te spelen. Uiteraard kunnen onderbrekingen nog steeds frustrerend zijn als je net een nieuwe game hebt gekocht of geen lokale back-up hebt van een eerder gekochte game.

READ  Als je denkt dat Fall Guys een perfect mobiel spel zou zijn, heeft China nieuws voor je

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *