De voltooide Quick 2021 Summer Games beginnen vandaag, hier kun je kijken

Logo van Done Quick 2021 Zomerspelen

foto: SGDQ

net als vorig jaar, en een persoonlijk deel hiervan De Zomerspelen 2021 zijn snel gedaan done werd geannuleerd vanwege doorzettingsvermogen covid-19-pandemie. Er is echter nog steeds een bestand is van jou Een van de spellen die heel snel online werd gespeeld, de hele week langng. En dat allemaal met een goede reden!

Wat zijn de Summer Quick Games?

Het is de zomerse tegenhanger van Geweldige games snel gemaaktHet loopt van zondag 4 juli tot en met zondag 11 juli. Het is een show van een week waarin enkele van ‘s werelds beste sprinters een enorm aantal wedstrijden zo snel mogelijk spelen, en ze leggen uit hoe ze het moeten doen zoals hij-zij doet. (Dit deel is waarschijnlijk indrukwekkender voor mij dan het daadwerkelijke sprinten. Praten tijdens het gamen is moeilijker dan je denkt, vooral tijdens het online streamen!)

Waar kan ik kijken?

Het is helemaal gratis om naar te kijken, en je kunt het goed doen Hier. En dit alles helpt om geld te verdienen voor het goede doel, dus je moet kijken!

Wacht, is dit voor het goede doel?

Ja! De zomerspelen zijn snel gedaan Helpt geld in te zamelen Voor Artsen Zonder Grenzen. In het verleden hebben Games Done Quick-evenementen miljoenen dollars opgehaald. In januari 2021 heeft Awesome Games Done Quick meer dan $ 2,5 miljoen opgehaald voor de Prevent Cancer Foundation. In 2020 heeft AGDQ meer dan $ 3,13 miljoen opgehaald. Nou, dit is niet alleen leuk om naar te kijken, maar het is allemaal voor een goed doel.

Dus waar kan ik doneren?

Doneer hier. En de Hier is meer informatie Over het goede doel dat SGDQ dit jaar helpt.

Hoe lang duurt het allemaal?

Er is hier een tafel. Het is een goede planner die automatisch uw tijdzone detecteert en de tijden/datums dienovereenkomstig weergeeft. Wees voorbereid op een lange lijst met games. Ik kan bijna garanderen dat ten minste één game op deze grote lijst iets is waarin je geïnteresseerd zult zijn.

En als ik iets gemist heb?

Kom tot rust! Deze handige Reddit-thread linkt naar elke video-on-demand die aan het einde van het afspeelproces is geüpload, maar SGDQ zou moeten Ze uploaden ook clips naar hun YouTube-pagina.

Cool, bedankt, nog iets?

Nee, Ga wat spelletjes kijken.

READ  Willekeurig: BBC Olympische verslaggeving gemaakt met Unreal Engine
Written By
More from Aubrey Mason
Google onthult 16 nieuwe games voor de streamingdienst Stadia
De zoekgigant toonde de nieuwe games tijdens de Stadia Connect-presentatie. Veel gamebedrijven...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *