De hovercrafts van Battlefield 2042 zijn hilarisch kapot

vroege toegang Slagveld 2042 Spelers lijken een geweldige tijd te hebben met de game voordat deze officieel wordt gelanceerd op 19 november, maar niet altijd op de manier zoals de ontwikkelaars het hadden bedoeld. Een bron van enorme absurditeit en plezier is de hovercraft van het spel, waar spelers heerlijk onmogelijke dingen doen, zoals helikopters vernietigen en gebouwen uitbreiden.

Overal op het internet, van de subreddit van de game tot Twitter, zijn er clips van spelers die gekke stunts doen met hovercraft. De auto is niet alleen in staat om allerlei soorten oppervlakken te beklimmen, van ijsmuren naar mij wolkenkrabbers, maar het is ook een machine die ook in gevechten op de grond is overwonnen. sommige zelfs Oproep voor hovercraft om te genietenHij zei dat het “de gameplay op dit moment vernietigt”.

Een voorbeeld van het “vernietigen van hovercraft” is afkomstig van een Twitter-gebruiker Tweet insluiten, die een filmpje plaatste waarin hij de auto gebruikt om op een helikopter te landen en op te blazen. Hij is zo dom, hij is grappig, en ik kan niet stoppen met lachen om hem.

en dan Er is een clip Geplaatst door de gebruiker op YouTube Immerslorch. In de korte video is te zien hoe hovercraft hem raakt Slagveld 2042Ontsnappingskaart bedekt met sneeuw, rijd over zoveel mogelijk mensen heen alsof GT. Het aantal kills dat ze krijgen is belachelijk omdat de hovercraft in slechts enkele seconden bijna 20 spelers uitschakelt. Als dat niet kapot is, weet ik het ook niet meer.

Het is allemaal eerder gebeurd Slagveld 2042 Het wordt voor iedereen gelanceerd op 19 november. Xbox-spelers die een paar munten uitdeelden voor Early Access, meldden dat Voortdurend crashen op hun Series X toetsenbord. De andere spelers Ze merken dat ze boeren als vee voor XP. Het ziet er niet te heet uit voor een militaire schutter, en in de nasleep oneindige uitstralingGratis te spelen multiplayer uitgave, Slagveld 2042 Het lijkt erop dat het op het verkeerde moment uitkwam.

READ  Er ontstond enige onzekerheid toen de NBA-kerstdagspellen naderden
More from Madison Garrett
De enorme kosten achter de Olympische Spelen [Infographic]
Behoudens last-minute annuleringen te midden van een piek in Covid-19-gevallen in Japan,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *