De id lijkt Arkane’s Redfall te helpen

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Dishonored Arkane in de opwindende nieuwe vampiergame Redfall wordt geholpen door een andere Bethesda/Microsoft-studio – de ervaren FPS-ontwikkelaar, die misschien wat vrije tijd heeft nu de nieuwste uitbreiding voor Doom Eternal is verzonden.

Een van de grote verrassingen die eerder deze maand op de Xbox en Bethesda E3-conferentie werden onthuld, was Redfall, een nieuwe open-world co-op FPS van hetzelfde team achter Prey and Dishonored — los van het Arkane-team dat momenteel aan de Deathloop werkt, wat komt volgend jaar september uit. Als FPS onder het Bethesda-merk lijkt het aannemelijk dat id Software-leden een handje zouden helpen, hoewel id voorheen alleen studio’s hielp die aan hun eigen franchises werkten – zoals Avalanche met Rage 2. Het hielp niet eens met Wolfenstein, op Hoewel Arkane de laatste Youngblood-wedstrijd speelde.

Er komt nieuws over het id-programma dat helpt bij Redfall via LinkedIn, waar animator Jeff Cineta onthulde dat hij momenteel werkt aan een “aanvullende animatie” voor Redfall. Die informatie is sindsdien verwijderd, maar niet voordat internet het opmerkte en ving.

Er zijn veel dingen die we nog steeds niet weten over Redfall. Gamers zouden verwachten dat de kenmerkende game van Arkane bovenaan staat ondanks dat het een coöp-game is, dus verwacht niet dat id Software een grote rol zal spelen in game-ontwikkeling, ondanks de expertise van de studio in FPS-games.

Redfall zal naar verwachting exclusief voor Xbox en pc zijn, zoals Starfield, en misschien welke id-configuratie het ook is, maar verwacht niet veel over de game te horen totdat we in de buurt komen van de voorlopige releasedatum van de zomer van 2022. Arkane’s aanstaande Deathloop wedstrijd zal eindigen in september – wat ze niet weer hield, wat ze verschillende keren deed.

READ  AMD stopt met driverondersteuning op oudere GPU's, inclusief de 6 jaar oude 300-serie

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “id lijkt Arkane’s Redfall te helpen”, “type”: “news”, “category”: “redfall”}”, “user” : { ” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Bethesda “,” genre “:” FPS “,” title “:” Redfall “,” genres “:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
De Battle Royale met Cowboy-thema voor pc is aangekondigd
Christina Bacon 2 april 2021 – 19:42 uur Voor degenen die dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *