Willekeurig: Super Mario Sunshine Flood verschijnt in de nieuwe Mario Golf

Nintendo Live

FLUDD is misschien geen begrip, maar als je al heel lang een Mario-fan bent, heb je waarschijnlijk al eerder van dit handige apparaat gehoord.

Verscheen voor het eerst in de 2002-versie van GameCube Super Mario Sunshine Het is een ongelooflijk belangrijk hulpmiddel voor Mario tijdens zijn avontuur – een beetje zoals de Poltergust 3000 in 3000 Luigi’s paleis een reeks. Je hebt misschien met FLUDD gewerkt toen Nintendo Sunshine terugbracht in Sun Super Mario 3D All Stars Jubileumcollectie vorig jaar.

Om tot dit punt te komen, lijkt FLUDD terug te zijn, maar niet op de manier die iedereen had verwacht. In de nieuwste Nintendo-game Mario Golf: Super Rush Hij maakt een inscriptie als hoekpaal, en natuurlijk merkten Mario-fans online op:

Zoals je hierboven kunt zien, hebben mensen hun hoop gevestigd op een soort vervolg op het 3D Mario-avontuur op de GameCube. Hoewel het waarschijnlijk het beste is om dit te behandelen als niets meer dan een geweldig paasei, wie weet wat er aan de horizon kan zijn.

Heb je FLUDD al gezien in Mario Golf: Super Rush? Denk je dat dit een teken is van wat komen gaat? Hoe vind je het nieuwe Mario-golfspel? Laat hieronder je eigen gedachten achter.

READ  Microsoft Edge krijgt een prestatiemodus om het RAM-, CPU- en batterijgebruik te optimaliseren
Written By
More from Lesley Curry
Bekijk de nieuwe Material You-tools in Google Keep
Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd 2021/09/16 3:38 uur PDTOp 16 september 2021...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *