De Immer-leesapp is nu beschikbaar om te downloaden

Weet jij de Altijd leesapp nu al? Deze app is speciaal ontwikkeld om het lezen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Na enkele pilots is de app nu te downloaden in de iOS en Android app stores.

De missie van Immer is om lezen weer een plek in je leven te geven. Niels ‘t Hooft, de bedenker van de app, deed daar jarenlang onderzoek naar. Immer is afgelopen april officieel opgericht. Dankzij de medewerking van 10 uitgevers lees je al boeken in allerlei genres in de app: van thriller tot populaire psychologie, non-fictie over geschiedenis of politiek en bekroonde romans. De app is gratis, je kunt alle boeken gratis uitproberen en als je een boek wilt lezen, kun je het vanuit de app kopen.

Waarom is Immer zo speciaal? Ooit maakt het gemakkelijker en leuker om vanaf een scherm te lezen. De Immer app is gebaseerd op je leesgedrag, geeft een overzicht van het boek en motiveert je om verder te lezen. Het ontwerp helpt je het verhaal te lezen, bijvoorbeeld door de tekst in ogische delen op het scherm weer te geven. We zagen deze feature al in de Immer-pilots rond Arnon Grunberg en de meditatieve Lotus-app.

Deze eerste testrelease bevat ook nieuwe functies zoals een boekenstapel (veeg gewoon door je boeken en kies wat je wilt lezen) en een sessiedraaier (stel in hoe lang je wilt lezen en de app laat je zien hoe ver je kunt komen in een boek).

De Always-app kan worden gedownload in het Google Play Store voor Android en in de App Winkel van Apple voor iPhone en iPad.

READ  de 6 beste Android-apps 2020Vorig artikelGratis e-book: ‘When the Snow Melts’ door Owan Drake

More from Madison Garrett
Met de nieuwe Xbox-app op Android kun je games downloaden die je niet bezit
Maar ze zijn niet speelbaar. De nieuwe Xbox-applicatie voor Android zit boordevol...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *