Je kunt deze next-gen-games nu goedkoop scoren!

Als het gaat om innovatie in de schutter genre, Remedy Entertainment is de juiste ontwikkelaar voor de klus. Eerst kwam de Finse ontwikkelaar met de twee geweldige Max Payne-games, gevolgd door unieke games als Alan Wake en met Control heeft de studio weer goud gewonnen.

In Control stap je in de schoenen van Jesse Faden en heb je te maken met veel bovennatuurlijke situaties. Faden is de nieuwe directeur van het Federal Bureau of Control, een geheime organisatie die onderzoek doet naar paranormale verschijnselen. Op haar eerste werkdag komt ze er pas achter dat alle agenten op het hoofdkantoor van FBC zijn overgenomen door een vijandige entiteit genaamd The Hiss. Met haar eigen paranormale gaven moet Faden overleven, ontdekken wat er aan de hand is en The Hiss verslaan.

In de Ultimate Edition of Control krijg je niet alleen de game, maar ook de twee eerdere uitbreidingen en de nieuwe einde spelmodus De expedities. Control Ultimate Edition heeft een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X / S.

Als er één serie in zit plunderaar schutter genre dat populair is, is Borderlands. Het tweede deel wist veel spelers jarenlang te vermaken. Gelukkig, want op het derde deel moest lang wachten. Vorig jaar gebeurde het eindelijk, met de release van Borderlands 3.

Sindsdien zijn er meerdere DLC-packs voor de game uitgebracht, met nieuwe gebieden, verhalen en de terugkeer van geliefde personages – denk bijvoorbeeld aan Krieg, de speelbare Psycho uit Borderlands 2. We zullen binnenkort op een nieuwe manier van de game kunnen genieten met de release van de PS5 en Xbox Series X-versie. Als je Borderlands 3 al hebt op de huidige genconsoles, kun je profiteren van een gratis upgrade. Koop de game dus nu voordelig voor de PlayStation 4 of Xbox One, zodat je volgende maand aan de slag kunt met de next-gen versie.

READ  Feitencheck: RPG-groepsvoorzitter Harsh Goenka geeft virale grap door als sollicitatie door werkzoekende

Het leek alsof alle titels met een gratis next-gen upgrade al waren aangekondigd, maar vorige week kwam Ubisoft ineens met iets nieuws. De Franse uitgever heeft aangekondigd dat For Honor ook een PS5 en Xbox Series X-versie krijgt en dat huidige eigenaren gratis kunnen upgraden.

For Honor krijgt de next-gen-versie meteen bij de lancering van de console, met als grootste verandering natuurlijk de grafische kwaliteit. In december is er ook de mogelijkheid om For Honor in 60 fps te spelen. Een grote upgrade voor een game waarbij reactiesnelheid erg belangrijk is! Weet je al of je gaat vechten voor de ridder, samoerai of vikingen?

Naast de lancering van de next-gen consoles, kijken veel gamers ook uit naar de release van Cyberpunk 2077 in november. De RPG schutter is de volgende game van de veelgeprezen studio-cd Projekt RED, voorheen verantwoordelijk voor het meesterwerk genaamd The Witcher 3: The Wild Hunt.

Als je het spel nog niet hebt gespeeld, zou je dat zeker moeten doen, maar misschien wil je even wachten. The Witcher 3 wordt geüpgraded naar de PS5 en Xbox Series X. Als je de prachtige, maar duistere wereld en de sterke DLC in al zijn pracht en glorie wilt verkennen, kun je het beste de next-gen consoles gebruiken. Maar je kunt de game nu natuurlijk al kopen om te profiteren van de gratis upgrade!

Na de zoveelste heruitgave van The Elder Scrolls V: Skyrim verlangen fans van de franchise naar een nieuw deel. Het ziet er naar uit dat het enige tijd zal duren voordat The Elder Scrolls 6 in de winkelrekken ligt. Gelukkig is er The Elder Scrolls Online om het gat op te vullen.

READ  Hoe Italië de ramp met Covid-19 ombracht

In de MMO kun je de hele wereld van Tamriel verkennen en zelfs plekken bezoeken waar de singleplayer Elder Scrolls-games al lang niet meer zijn geweest. Denk bijvoorbeeld aan het huis van de High Elves, Summerset Isles of de dorre provincie Elsmeyr, waar de Khajiit vandaan komen. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft ook aangekondigd dat ESO een gratis upgrade naar PS5 en Xbox Series X krijgt, waardoor we het continent mooier dan ooit kunnen verkennen. Nu moet je gewoon de moeilijke keuze maken met welke klasse en welk ras je precies gaat doen …

Tegenwoordig zijn er veel spelers actief in de tafereel van competitieve shooters. Als je alleen de overstap maakt naar de next-gen consoles, zijn er gewoon niet veel titels in het genre die je op de eerste dag kunt spelen. Gelukkig heeft Ubisoft aangekondigd dat Rainbow Six Siege ook een PS5- en Xbox Series X-versie krijgt, inclusief een gratis upgrade voor huidige eigenaren.

De nieuwe versie krijgt ook een nummer Kenmerken waardoor spelers waarschijnlijk het water in de mond zullen lopen. Zoals verwacht komt er ondersteuning voor 4K, maar ook een frame rate van 120 frames per seconde! Bovendien kan iedereen gewoon met elkaar blijven spelen, want de next-gen versie van Rainbow Six Siege zal dat wel doen cross-gen multiplayer-ondersteuning krijgen. Op deze manier hoeven clans en vriendengroepen niet bang te zijn dat ze in tweeën worden gescheurd. Die liefde voor de gemeenschap we zien graag!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *