De Indiase hockeyspeler Mandeep Singh is de laatste die positief test op COVID-19

Mandeep Singh latest hockey player to test positive for coronavirus

Twitter / Mandeep Singh

Spits Mandeep Singh is het nieuwste lid van het Indiase herenhockeyteam dat positief test op het nieuwe coronavirus. Hij is echter asymptomatisch.

Mandeep Singh test positief, kondigt SAI aan

“Mandeep Singh, een lid van het Indiase herenhockeyteam, die samen met 20 andere spelers de COVID-19-test (RT PCR) kreeg op het National Camp in het National Center of Excellence van SAI in Bengaluru, heeft COVID-19 positief getest, maar is asymptomatisch ‘, zei de Sports Authority of India (SAI) maandag in een verklaring.

“Hij wordt behandeld door artsen, samen met de andere vijf spelers die positief zijn getest”, voegde het eraan toe.

Eerder was bij aanvoerder Manpreet Singh, Surender Kumar, Jaskaran Singh, Varun Kumar en Krishan Pathak ook COVID-19 vastgesteld bij aankomst in het centrum voor het nationale hockeykamp dat op 4 augustus begon.

Indiase hockeyteam

Het Indiase team zou in totaal vijf wedstrijden spelen tijdens hun Australische tourIJshockey India

Coach Graham Reid had echter gezegd dat alle vijf geteste spelers het goed deden.

“Ik heb constant contact met ze alle vijf en het gaat goed met ze. SAI heeft alles in het werk gesteld om ze de beste zorg te geven. De chef-koks maken speciale gerechten voor ze naar eigen keuze, buiten het messmenu, en de atleten zijn er erg blij mee, ” zei Reid.

“Ik ben zelf in quarantaine geplaatst op de SAI-campus en ik ben erg blij met de manier waarop de SAI-autoriteiten de situatie hebben aangepakt”, had Manpreet gezegd. “Ik ben erg blij dat ze het testen van atleten verplicht hebben gesteld. Die proactieve stap hielp om het probleem precies op tijd te identificeren. Het gaat goed met me en hoop snel te herstellen.”

READ  Isaias: Na 5 doden aan de oostkust, heeft de storm zijn weg naar Canada gevonden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *