Kwesties waren ideologisch en waren belangrijk om ze aan de orde te stellen, zegt Sachin Pilot

NDTV News

Sachin Pilot zei dat hij zijn problemen niet voor de media wilde bespreken

New Delhi:

Congres-rebel Sachin Pilot, na dagenlange beraadslagingen om een ​​pad voor verzoening met de partij uit te stippelen, vertelde verslaggevers vanavond dat zijn rebellie bedoeld was om “ideologische kwesties” aan de kaak te stellen. Hij bedankte ook Priyanka Gandhi Vadra voor “de tijd nemen om naar ons te luisteren”. Mevrouw Gandhi Vadra maakt deel uit van het drieledige panel van de partij dat naar verwachting de grieven van de rebellen zal onderzoeken. Eerder vandaag, in een primeur sinds hij vorige maand zijn opstand begon, ontmoette meneer Pilot Rahul Gandhi en Priyanka Gandhi Vadra om een ​​uitweg te vinden uit de impasse die de regering van Ashok Gehlot in Rajasthan een maand lang op de been hield.

De 42-jarige, die herhaaldelijk berichten heeft ontkend dat hij lid werd van de BJP, zei nu: “Er waren enkele kwesties die we wilden benadrukken. Dat heb ik gedaan”.

“Ik had vanaf het begin gezegd dat al deze dingen op principes waren gebaseerd. Ik dacht altijd dat het essentieel was om deze dingen in het belang van de partij ter sprake te brengen”, voegde hij eraan toe.

Later, in een late-night tweet, bedankte dhr. Pilot Gandhis en andere senior leiders voor het “aanpakken van grieven”.

“Ik dank Smt Sonia Ji, @RahulGandhi Ji, @priyankagandhi Ji & @INCIndia leiders voor het opmerken en aanpakken van onze grieven. Ik sta vast in mijn overtuiging en zal blijven werken voor een beter India, om beloften na te komen die aan de mensen van Rajasthan zijn gedaan. & bescherm de democratische waarden die we koesteren, “tweette hij.

READ  Arceus Ursaluna, Kleavor Evolutiegids

De rebellenleider die de loyaliteit van 18 MLA’s afdwingt, heeft aangedrongen op een verandering in het leiderschap in de staat.

De heer Pilot en Chief Minister Ashok Gehlot zijn uit de pas gelopen sinds ze de leiding over de staat namen na de parlementsverkiezingen van 2018. De heer Pilot, algemeen beschouwd als de architect van de heropleving van de partij in de staat, ambieerde de toppositie, maar aanvaardde de rol van de onderbevelhebber van de heer Gehlot na de tussenkomst van Rahul Gandhi.

Het breekpunt kwam toen de staatspolitie erop stond hem te ondervragen in verband met de vermeende samenzwering van de BJP om de regering van het Congres omver te werpen.

In de daaropvolgende weken beschuldigde de heer Gehlot de heer Pilot van het sluiten van een deal met de BJP om de regering neer te halen waar hij de plaatsvervangend hoofdminister was, noemde hem ‘nikamma’ (nutteloos) en maakte sterke opmerkingen over politici die rekenen op hun uiterlijk en Engelse taalvaardigheid.

“Goed Engels spreken, goede citaten geven en knap zijn is niet alles. Wat is er in je hart voor het land, je ideologie, beleid en toewijding, alles is belangrijk”, had de 69-jarige gezegd.

“Ashok Gehlot werd benoemd tot Chief Minister na de overwinning bij de verkiezingen. Ik werd de plaatsvervanger. Ik wil mijn problemen niet aan de media bespreken”, zei de heer Pilot vandaag.

“Er zijn verschillende dingen gezegd. Ik heb veel dingen gehoord. Ik was verrast door een paar dingen die werden gezegd. Ik denk dat we altijd terughoudend en nederig moeten blijven. Er is geen plaats voor persoonlijke boosaardigheid in de politiek. We hadden een regering gevormd in Rajasthan. na vijf jaar hard werken, “voegde hij eraan toe.

READ  Twee nieuwe spellen krijgen een leeftijdsclassificatie
Written By
More from Aubrey Mason
De nieuwe patch voor Baldur’s Gate en Icewind Dale lost bugs op, voegt BroShep toe
vorig jaar, Adverteer Beamdog Het was van plan om verbeterde versies van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *