Feitencheck: RPG-groepsvoorzitter Harsh Goenka geeft virale grap door als sollicitatie door werkzoekende

Harsh Goenka passes off viral joke as actual job application

Harsh Goenka geeft een virale grap door als een daadwerkelijke sollicitatieTwitter

RPG Enterprises-voorzitter Harsh Goenka, die zijn volgers op sociale media betrokken houdt door constant nogal eigenaardige inhoud te delen, ging onlangs naar Twitter om een ​​afbeelding te plaatsen waarvan hij beweerde dat het een sollicitatie was die door zijn bedrijf was ontvangen.

Op de foto die de grappige botten van veel van Goenka’s volgelingen kietelde, kon het antwoord op de vraag “Waarom zouden we je aannemen” worden gezien als “Gareeb ki dua lagegi sahab! (De armen zullen je zegenen!)”.

“Op onze sollicitatie hebben we deze reactie ontvangen. Vraagt ​​u zich af wat te doen!” Goenka schreef als bijschrift. De post slaagde erin om in slechts een paar uur tijd meer dan 5.000 likes en meer dan 500 retweets te verzamelen.

Omdat een aantal Twitter-leden geloofden dat het een echte sollicitatie was, vroegen ze Goenka zelfs om de persoon in dienst te nemen. “Hij zou een goede verkoper kunnen zijn voor een aantal bijzonder lastige potentiële klanten. Soms werken gekke dingen”, schreef de een, terwijl een ander zei: “Meneer, kijk alstublieft in welke rol hij past en geef hem een ​​baan op contractbasis. Als hij het goed doet. , maak hem permanent. “

Feitencontrole van de afbeelding

Een simpele Google-zoekopdracht naar de woorden “gareeb ki dua lagegi sahab” onthult dat het een reeds bestaande grap is en zeker geen echte sollicitatie die Goenka beweerde te hebben ontvangen.

Harsh Goenka geeft oude grap door als daadwerkelijke sollicitatie

Harsh Goenka geeft oude grap door als daadwerkelijke sollicitatie

De grap vermaakt de netizens al een tijdje en het was slechts een kwestie van tijd totdat iemand erop wees op Goenka’s post.

READ  HusKerrs vallen het "onzinnige" leiderschap van Warzone 2 aan omdat het "geen voeling heeft met de realiteit"

“Het is een behoorlijk oude grap en voorwaarts. Je had het alleen als een grap kunnen delen. Google gewoon” gareeb ki dua lagegi sahab “en bekijk de beeldresultaten. Het is in ieder geval een grappige grap, dus bedankt voor de lach,” schreef een Twitter-gebruiker en voegde een screenshot toe van zoekresultaten voor de reeds virale meme.

Een andere gebruiker noemde Goenka’s bluf omdat wat hij had aangehaald als een sollicitatie nog moest worden ingediend. “Meneer Goenka, stop met het uithalen van grappen in COVID-tijden. Het lijkt erop dat u bent vergeten deze sollicitatie, die door U is geschreven in reactie op UW EIGEN VACATURE,” in te dienen “,” schreef de gebruiker sarcastisch.

Daarom is het veilig om te concluderen dat Goenka een oude grap gebruikte als sollicitatie om zijn Twitter-volgers te boeien.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *