De kar van de Hawker wordt omgedraaid door onderinspecteur in Varanasi; geschorst

De kar van de Hawker wordt omgedraaid door onderinspecteur in Varanasi;  geschorst

Een onderinspecteur die bij de politie van Varanasi is gepost, is geschorst nadat hij maïs had gegooid die op een kar langs de weg werd gehouden en uiteindelijk een kar van een straatventer had laten vallen. Er is een afdelingsonderzoek gestart tegen de politieagent nadat een video die liet zien dat het hele incident viraal ging.

De betreurenswaardige daad werd op grote schaal verspreid op internet en de politie bood haar excuses aan voor wat er met de venter was gebeurd. Hij werd voor het verlies gecompenseerd. Een video werd later verspreid door de politie van Varanasi waarin een senior politiepersoneel met de venter praat en hem verzekert dat dit niet zal worden herhaald.

Politieverklaring verstrekt door de politie van Varanasi, gepost door een Twitter-gebruiker

Wat is er gebeurd?

In de eerdere clip, die 30 seconden duurt, wordt onderinspecteur Varun Kumar Shashi gezien die maïskolven oppakt die op een kar zijn geplaatst en die overal verspreidt. Hij gooit uiteindelijk de hele kar om en schuift dan weg.

Volgens de politie van Varanasi, “gaat er een video viraal op sociale media waarop te zien is dat subinspecteur Varun Kumar Shashi een met graan beladen handkar omver werpt in het Shivpur-gebied van Varanasi in Uttar Pradesh. De politieagent is geschorst, een departementaal onderzoek is gestart. Compensatie is gestart. gegeven aan de handkarbezitter. “

De reden achter de uitbarsting van de subinspecteur blijft echter onbekend. Bronnen hebben echter verklaard dat de Hawker maïskolf zelfs na 17.00 uur verkocht. De lokale lockdown treedt in werking om 17.00 uur.

Twitter steunde de venter helemaal en applaudisseerde de politie omdat ze tijdig actie ondernam om de onderinspecteur te schorsen voor de onaanvaardbare daad.

Andere schokkende incidenten

Eerder was er een video verschenen uit Ahmedabad waarin politieagenten groentekarren zagen kantelen, waarschijnlijk in verband met de lockdown. De DGP van Gujarat beval de schorsing van de politie die bij de daad betrokken was.

Een soortgelijk incident deed zich voor in Mumbai toen de groentekar van een vrouw werd vernietigd door ambtenaren van de politie van Mumbai. Het incident leidde tot een handgemeen nadat het haar was verboden groenten te verkopen in een insluitingsgebied in de stad. De video werd op Twitter gepost en had veel aandacht getrokken.

In mei en juni waren er meldingen dat de politie groentekarren beschadigde in Prayagraj en Meerut en die keer was de blokkering van het coronavirus van kracht.

READ  Nieuwe luchthaven, Swanky Station - Ayodhya heeft blauwdruk klaar voor grote upgrade

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *