De lanceringsdatum van Assassin’s Creed Valhalla wordt een week vervroegd

Goed nieuws voor fans van Viking spellen en actie-RPG-spellen gelijk: de Assassin’s Creed Valhalla releasedatum is naar voren gebracht. De lancering van de aankomende pc-game was oorspronkelijk set voor 17 november, maar uitgever Ubisoft heeft dat nu zeven dagen vooruitgeschoven, waardoor het in lijn komt met de komst van de Xbox Series X- en S-consoles – en dat betekent ook een eerdere release voor pc-spelers.

De lanceringsdatum van de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla is nu precies een week eerder dan de vorige, wat betekent dat we het Vikingavontuur op 10 november in plaats daarvan. Zoet! De studio bevestigt in een persbericht dat de titel naar de Epic Games Store en de Ubisoft Store gaat voor degenen die op die datum op ons thuisplatform zijn gebaseerd, evenals op de UPlay + -abonnementsservice en Google Stadia.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat spelers Assassin’s Creed Valhalla sneller dan verwacht kunnen ontdekken!” zegt Assassin’s Creed Valhalla-producer Julien Laferrière.

“We kunnen niet wachten om de wereld die we de afgelopen drie jaar hebben gecreëerd tot leven te zien komen op alle platforms, ook op de volgende generatie consoles met de Xbox Series X [and] S op 10 november. “

Hoewel de nieuwe lanceringsdatum nog een tijdje verwijderd is, is er al genoeg in te halen over wat we kunnen verwachten van de actie-avonturenspel Wanneer het arriveert. Bijvoorbeeld, Assassin’s Creed Valhalla laat je vrij wisselen tussen een vrouwelijke en mannelijke Eivor, er is wat Valhalla gameplay-opnames om uit te checken, en we hebben een Assassin’s Creed Valhalla preview ook een idee geven van hoe het is.

READ  Wolfenstein 2009 PC-versie Volledige game gratis download

Written By
More from Eda Greene

Kijk hoe een Spelunky 2 speedrunner het spel in minder dan 4 minuten verplettert

Terwijl we hier de komende twee weken met onze duimen zitten te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *