De Loop Hero-app heeft een miljoen downloads op mobiel bereikt, waarbij een “aanzienlijk aantal” gebruikers de volledige versie heeft gekocht

De Loop Hero-app heeft een miljoen downloads op mobiel bereikt, waarbij een “aanzienlijk aantal” gebruikers de volledige versie heeft gekocht

Loop Hero heeft al 1 miljoen downloads bereikt op iOS en Android. De Franse uitgeverij Playdigious, die de mobiele versie lanceerde, zei dat de prestaties van het spel de verwachtingen overtroffen.

Plezier Deel het nieuws Vorige week zei Apple dat Loop Hero de mijlpaal had bereikt in slechts twee maanden sinds de lancering op mobiel op 30 april. Ze voegde eraan toe dat een “groot aantal” gebruikers de volledige versie had gekocht, maar de exacte aantallen niet bekendmaakte.

“Dit is pas de tweede keer dat we een beperkte gratis proefperiode aanbieden, en dit was een goede strategie voor deze titel, die ons het vertrouwen gaf om deze in de toekomst op andere titels toe te passen”, aldus de uitgever in een verklaring.

volgens Magische toepassing Volgens de gegevens behaalde de Loop Hero-app 1,12 miljoen downloads in de App Store en Google Play. De Verenigde Staten vertegenwoordigen 22% van het totale aantal installaties, gevolgd door Brazilië (11%) en Japan (5%).

Alleen het eerste hoofdstuk van Loop Hero is gratis beschikbaar en de volledige versie van de game kan worden ontgrendeld voor $ 6,99. AppMagic schat zijn totale mobiele inkomsten (verminderd met platformkosten en totale belastingen) op $390,8K. De Verenigde Staten vertegenwoordigen 30% van het totaal, gevolgd door Japan (7%) en Duitsland (6,8%).

De wereldwijde omzet van Loop Hero (in blauw) en downloads (in rood) op mobiel, volgens AppMagic

Loop Hero, ontwikkeld door indiestudio Four Quarters en uitgegeven door Devolver Digital, werd oorspronkelijk uitgebracht op pc in maart 2021. Het bereikte een piek van meer dan 51.000 gelijktijdige spelers op Steam bij de lancering en heeft momenteel een beoordeling van 93% op het platform, gebaseerd op meer dan 30.000 gebruikers. waarderingen.

READ  Een onderzoekspaper over de opwarming van de aarde is geüpload naar het klimaatmodel, co-auteur van Dr. Christie van UAH University - Yellowhammer News

Aflevering held De omzet bereikte een miljoen exemplaren in december 2021. Sindsdien heeft het team de game ook naar Nintendo Switch en Xbox gebracht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *