De looptijd van de Super Mario Bros.-film is onthuld. in een nieuw gerucht

Een nieuw gerucht zou mogelijk de aankomende tijdlijn van Illumination Entertainment en Nintendo kunnen onthullen Super Mario Bros-film wordt vervolgd. Vorige week onthulde Nintendo de tweede trailer voor de aankomende Mario-film voorafgaand aan de lancering in april 2023 als onderdeel van een nieuwe liveshow. Terwijl het er nog veel zijn Super Mario Bros-film Wat we de komende maanden zullen gaan zien, we hebben nu een vrij goed idee van wat we kunnen verwachten van de speelduur van de film.

Volgens een oude videogameverslaggever en omroep Jeff GerstmanEn de Super Mario Bros-film Het is gepland om in totaal 86 minuten te duren. Gerstmann zei dat hem interne documenten werden getoond die verband houden met de film en die zo uitgebreid verschijnen bij het detailleren van het project. En dat zei hij ook verder Super Mario Bros-film Het zal op 11 mei thuis te koop zijn via streamingdiensten. En voor degenen die de film op luchtvaartmaatschappijen willen zien, deze zou in juli 2023 beschikbaar moeten zijn.

Aangezien dit zo’n gerucht is, is het natuurlijk de moeite waard om te benadrukken dat je alles wat hier wordt uitgelegd met een korreltje zout neemt. Gerstmann erkende zelf dat al deze details in de toekomst kunnen veranderen, ervan uitgaande dat ze in eerste instantie juist zijn. Toch is dat een potentiĆ«le runtime voor Super Mario Bros-film Klinkt geweldig, vooral gezien het feit dat veel andere animatiefilms (vooral die van Illumination) vaak lang aanslepen.

Als je de releasedatum niet in je agenda hebt omcirkeld, Super Mario Bros-film De animatiefilm zal begin volgend jaar op 7 april 2023 in de bioscopen te zien zijn. In de animatiefilm zullen onder meer Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Peach), Jack Black (Bussault) te zien zijn. , en onder andere Seth Rogen (Donkey Kong).

READ  Take-Two klaagt fanproject aan om GTA speelbaar te maken op Switch

Wat denk je van Super Mario Bros-film Gebaseerd op de trailers die we tot nu toe hebben gezien? Hoe ziet deze voorgestelde looptijd er voor jou uit? Laat het me weten in de reacties of bel me op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason
Dit is wat we weten over de PlayStation 5 | NU
In november krijgt de PlayStation 4 een opvolger en is inmiddels bijna...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *