Download nu iPhone 14-achtergronden voor je telefoon

Vorige week introduceerde Apple zijn iPhone 14 aan de wereld, maar je kunt nu al de officiële wallpapers downloaden. Er zijn in totaal negen variaties en ze zijn van hoge definitie.

Download iPhone 14-achtergronden

Je hoeft natuurlijk geen iPhone-gebruiker te zijn, laat staan ​​een Apple-fan, om deze iPhone-achtergrond op je telefoon te gebruiken. Het design van de iPhone 14 wallpapers trekt meer telefoongebruikers, en het leuke is dat de wallpapers in veel verschillende kleurvariaties verkrijgbaar zijn.

Allereerst zijn er vier wallpapers voor de Pro-versies die twee curves bevatten. Daarnaast kregen andere modellen de standaard iOS 16 wallpaper, maar dan weer in meerdere kleuren. behang vandaan komt YTechB.

Je kunt ze in de onderstaande galerijen bekijken, maar daar kun je ze beter niet downloaden. Gebruik in plaats daarvan de volgende link als u de volledige kwaliteit wilt.

Meer iPhone 14-nieuws

We schreven eerder dat Apple-CEO Tim Cook precies dat deed na het lanceringsevenement Heel duidelijk Dat we in iMessage niet meteen RCS-ondersteuning mogen verwachten. Daarnaast hebben we al besproken waarom de iPhone 14 waarschijnlijk zal verschijnen Luidt het einde in van de fysieke simkaart. Apple levert zijn eerste iPhones in de VS zonder een fysieke simkaartsleuf, en we mogen deze trend te zijner tijd in Europa verwachten.

Een ander opvallend aspect van de iPhone 14 Pro-serie is het Dynamic Island, of pilvormig display. Meldingen die op telefoons worden ontvangen, verschijnen rond deze inkeping. Dit ontwerpidee vindt al zijn weg naar de eerste Android-toestellen, want het komt eraan op Xiaomi-telefoons. Al verwachten we dat ontwikkelaars dit soort notificaties ook beschikbaar stellen in de vorm van apps voor de Play Store.

READ  Gratis cursus fotobewerking in de bibliotheek

Wat vind je van iPhone 14-achtergronden en heb je eerder iPhone-achtergronden op je Android-telefoon gebruikt? Misschien heb je ook een launcher op je telefoon die op iOS lijkt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

More from Madison Garrett
A20: Weekendafsluiting; Van 23 tot 26 september 2022
Sluiting A20 en A4 Deze weekendsluiting gaat in op vrijdagavond 23 september...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *