The Bunker, komt in maart 2023 naar pc

The Bunker, komt in maart 2023 naar pc
De geheugenverliesfunctie van de Bunker

Frictional Games heeft de volgende aflevering in de Amnesia-serie aangekondigd, Amnesia: The Bunker, die in maart 2023 op pc wordt uitgebracht. Om de aankondiging te vieren heeft het team ook een nieuwe trailer uitgebracht die je hieronder kunt vinden.

Amnesia: The Bunker heeft een semi-open wereld en geeft spelers de vrijheid om de gameplay te beïnvloeden en hun speelstijl te kiezen. In tegenstelling tot eerdere Amnesia-games, zal Amnesia: The Bunker een nieuw type horror-survival-avontuur bevatten dat opkomende gameplay- en beschermingselementen in de mix combineert. Spelers hebben volledige controle over hun real-time beslissingen. De game biedt spelers ook een geweer zodat ze hun vijanden kunnen vinden.

De game belooft meerdere oplossingen te bieden voor elke missie, puzzel en aanpak. Amnesia: The Bunker moedigt de speler ook aan om intelligentie en alle beschikbare tools te verkennen en ermee te experimenteren. De ontwikkelaars beweren dat elke beslissing de uitkomst van hoe de game reageert, zal veranderen. Deze nieuwe wending in de gameplay is bedoeld om nieuwe dieptes en constante spanning aan het spel toe te voegen.

Genieten van!

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOGaming. Hij is een fan van pc-games en is een groot voorstander van de mod- en indiegemeenschappen. Voordat hij DSOGaming creëerde, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Hoewel hij een hardcore computergamer is, liggen zijn roots in het gamen op consoles. John hield – en doet dat nog steeds – van 16-bits consoles, en hij beschouwt de SNES als een van de beste. Het pc-platform heeft het echter gewonnen van de consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-versneller grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een uitstekend proefschrift geschreven over “The Evolution of Computer Graphics Cards”.
Contact: E-mailen

READ  Civilization 7 is gestart door Firaxis, 2K Games

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *