De Majapahit-update van Europa Universalis 4 voegt nieuwe details toe voor inheemse volkeren

De Leviathan DLC-inhoud van Europa Universalis IV komt morgen aan, samen met een grote gratis update. Majapahit Update, zoals Paradox het noemde, brengt een reeks veranderingen aan in de manier waarop het grote strategiespel omgaat met First Nations-, Aboriginal- en Aboriginal-stammen – en bevat een groot aantal bugfixes en aanpassingen.

Bovenop Lange lijst met correctienotities De 1.31-patch begeleidt wijzigingen die zijn aangebracht in American First Nations, waarvoor het de Conquest of Paradise DLC nodig heeft. Er zijn nieuwe regels voor tribale staten: migrerende stammen zullen het land gebruiken, van regio naar regio verhuizen en zich daarbij ontwikkelen. Immigrantenstammen zullen genieten van het scala aan mobiliteit dat tribale landen verlenen, en deze zullen ook “dicht bij het” claimsysteem “staan, zegt Paradox.

Immigrantenstammen kunnen ervoor kiezen om in natiestaten te veranderen en al hun stamlanden te bewonen, maar het vereist dat ze eerst hun regeringen hervormen in het geval van “tientallen nieuwe Amerikaanse staten”. Deze nieuwe naties zouden naar eigen goeddunken federaties kunnen vormen en allerlei nieuwe mogelijkheden openen voor Amerika in Europa Universeel IV.

Je zult ook opmerkelijke veranderingen op de kaart opmerken in het oosten van Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, Indonesië en Polynesië, en er zijn nieuwe Australische Aboriginal-religies en -naties toegevoegd aan deze update.

In Indonesië en Zuidoost-Azië kun je uitkijken naar dynamische nieuwe historische gebeurtenissen, en er zijn ook nieuwe mechanismen voor Sikh-goeroes.

READ  Elite Dangerous is volgende week gratis in de Epic Games Store, maar je kunt The Textorcist nu meteen pakken

Het beste deel van Paradox Correction Notes voor ons is het vinden van de individuele vermeldingen in de lijst die grappiger lijken als ze uit hun verband worden gehaald. Hier zijn enkele van deze:

  • De pauselijke staten werden niet langer afhankelijk van hun afhankelijkheid.
  • “Geen liniaal-tekens” opgelost, waardoor GetHeadData () crashte.
  • Bijgewerkt hindu_events.1 om Boeddha als een mogelijke optie te krijgen.
  • Het bereiken van narcisme wordt eigenlijk bereikt door veldslagen te winnen.
  • Groenland en Papoea-Nieuw-Guinea zijn nu eilanden

Je kunt Leviathan op zichzelf kopen, maar het is ook inbegrepen in de nieuwe Europa Universalis IV-abonnementsservice die in maart werd gelanceerd. De Majapahit-update is echter gratis voor alle spelers. Paradox waarschuwt gebruikers om oude save-games te laden zodra ze de nieuwe patch hebben geïnstalleerd – je kunt de patch-opmerkingen raadplegen over hoe je terug kunt gaan naar een eerdere versie als je campagnes hebt die je wilt beëindigen.

Written By
More from Max Mcgee

Microsoft Clippy neemt het terug – op de meest saaie manier mogelijk

Gordon Freeman. Domji. Joybrush Triphout. mijn clip. OK, dus de lijst met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *