De maker van Danganronpa plaagt met de aankondiging dat er binnenkort een nieuwe 'Insane'-titel komt

De maker van Danganronpa plaagt met de aankondiging dat er binnenkort een nieuwe 'Insane'-titel komt
Afbeelding: QQ Games

Het volgende adres blijkt afkomstig te zijn Danganronpa En Master Detective Archives: Rain Code-ontwikkelaar Too Kyo Games staat misschien voor de deur, want maker van de serie Kazutaka Kodaka heeft gezegd dat hij zijn “gekke” nieuwe titel in de “niet al te verre toekomst” zal aankondigen (bedankt, Gimatsu).

Deelgenomen aan A Recente tweetKodaka-san zei dat hij momenteel hard werkt aan de volgende titel van de studio, een project waarvan hij zegt dat hij “geobsedeerd” is geraakt. Hoewel er een zekere angst voor een burn-out zat in de boodschap van de maker, maakte het ‘gekke’ en ‘boeiende’ scenario ons geïnteresseerd om te zien wat het team aan het voorbereiden was.

Hieronder vindt u een vertaling van de tweet van Kodaka-san (via Gematsu):

Het spel waar ik nu hard aan werk – het scenario is zo gek en zo boeiend dat ik uiteindelijk meer dan wat dan ook werk. Zelfs als dingen moeilijk of vervelend worden, werk ik of schrijf ik scenario's in plaats van te spelen of te rusten. Dit zou de eerste keer kunnen zijn dat ik geobsedeerd raakte door dit werk. Ik vraag me af of ik mezelf ga verbranden. Hoe dan ook, zowel de aankondiging als de release liggen in de niet al te verre toekomst, dus ik wil graag dat iedereen er naar uitkijkt. Ik ben moe, dus ik hoop dat je me kunt opvrolijken. #Limiet #Wanhoop

Gebaseerd op die laatste twee hashtags (en het feit dat dit het enige onaangekondigde project is dat nog over is Originele lijst met ontwikkelaars), is het veilig om aan te nemen dat het betreffende adres “Beperk × wanhoop“- een game waar we momenteel weinig over weten, behalve de titel en de concept art bovenaan dit artikel.

READ  Dragon Age: Dreadwolf is nu volledig speelbaar van begin tot eind

Hé, het lijkt erop dat het mysterie van het spel nog een tijdje zal blijven bestaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *