De makers van Dwarf Fortress krijgen hun eerste check-out op Steam, en het is groots

De makers van Dwarf Fortress krijgen hun eerste check-out op Steam, en het is groots

Het is een overvloedig oogstseizoen Dwerg kasteel Het land, en deze keer de oogst, zijn geen blokkerige helmen – het is cool, hard geld. De broers Tarn en Zach Adams publiceerden hun maandelijkse inkomstenrapport over hun legende Kolonie management spelinkomsten voor de maand januari – de eerste waarin de verkoop van de nieuwe is opgenomen Steam-versie van Dwarf Fortress In totaal ruim 7 miljoen dollar.

Het exacte bedrag voor januari is $ 7.230.123,58, wat neerkomt op ongeveer £ 5.900.286,95. Niet slecht, vooral gezien het feit dat de broers net in de vorige maand $ 15.635,07 binnenhaalden.

Geschreven door Taryn Adams Bay12 Gaming-forum. Hij zegt dat “iets minder dan de helft” naar de belasting zal gaan, en dat ze nieuwe aanwervingen en zakelijke uitgaven betalen, dus niet alles zal naar Adams’ persoonlijke bankrekeningen gaan.

Maar, zegt Tarn, wat overbleef had “de toekomst van het spel beschermd” en stelde de broers in staat een nieuwe programmeur in te schakelen om te helpen met programmeren – een taak die tot voor kort aan Tarn toekwam.

Zach Adams had een poëtische reactie die ontroert in zijn nederigheid.

“Het einde van het verhaal is waar, maar je hebt de kikker niet gekust. Er is geld voor hem uitgeschreven.” “De waardering die je ons geeft, maakt deel uit van wie we nu zijn. Het draagt ​​ons in de auto’s waarin we rijden. Het ondersteunt ons zoals het voedsel dat we eten. Er is nu geen bestaan ​​meer behalve wat je gaf.

“Als we door deze wereld gaan,” zegt hij, “zul jij de reden zijn dat we ons herinneren.”

READ  Zelfs indiegames zoals Hollow Knight haten Silksong-vertraging

Zo diep is de dankbaarheid die maar weinig mensen ervaren, laat staan ​​dat ze talloze loyale fans kunnen uiten – en als iemand het heeft, zijn het de gebroeders Addams en hun families. Dwarf Fortress is een passieproject waar ze al meer dan 20 jaar aan werken.

Bekijk onze geweldige lijst constructie spellen op pc als je op zoek bent naar nieuwe manieren om aan de slag te gaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *