De man wordt op de beste manier gered van het neerschieten

afbeelding: Alberto Ortega / Europa Press (Getty Images)

vroeg het Daily Union Twitter-account, Elections Syndicate World In een recente tweet“Vakbondsgenoten, wat is de beste klacht/[Unfair Labor Practice] dat je eerder hebt gewonnen? En de wereld reageerde in natura, als een trots mens vakbondsmeisje alleenIk dacht Enkele verhalen stond op Buitenmaar één kwam boven de rest uit – een arbeider die werd beschuldigd van gamen tijdens het werk, die werd gered omdat de grafische kaart van de werkcomputer te zwak was.

“Een lid werd beschuldigd van het spelen van videogames op zijn werkcomputer”, zei de organisator van de vakbond aldus Eric Strobel. “Ik verzekerde zijn rechtvaardiging door onomstotelijk te bewijzen dat de grafische kaart die mijn werkgever verstrekte, niet overweg kon met het op middelen beluste spel dat zijn supervisor beweerde te hebben gezien.”

“Als je ervan wordt beschuldigd een gamer te zijn, dan moet je het probleem oplossen alsof je een speler bent.” zei een commentator. Andere mensen hebben geprobeerd het spel te raden.

Dwerg kasteel?? ” Hij zei één antwoord. “Ze was sims“,” zei een ander“Er zijn geen computers ontworpen voor dat spel.”

“Hij speelde deze nieuwe.” Plicht Shit!'” Stel je een commentator voor. Gerard, de nieuwe Plicht Minimaal GTX 960 vereist. Deze overheids-pc heeft het optreden van een vermoeide artiest in zijn zevende kop koffie. “

Maar nee, de fictieve Gerald was veel meer off-base dan je zou verwachten. De arbeider speelde niet eens een spel, maar hij keek naar een “speloverzicht tijdens de rust (wat een goede zaak is)”, Strobel uitgelegd“Maar hij werd beschuldigd van het installeren van niet-geautoriseerde software van derden op een overheidscomputer (wat hij 100% niet heeft gedaan, en zoals ik heb uitgelegd, ook niet had kunnen doen). Niet om tijd of staatseigendom te misbruiken.”

Blijkbaar was dit niet de enige keer dat iemands supervisor niet zeker wist wat een videogame precies was: “Ik heb een keer een supervisor gehad die me plaagde omdat ik een game speelde,” zei een andere Twitter-gebruiker. “Het was een YouTube-video die werd afgespeeld terwijl de gegevens op het andere scherm crashten.”

Ja, dit is mijn favoriete spel. YouTube.

Heb je geweldige vakbondsverhalen?

READ  Super Punch-Out Player-modus gevonden na 28 jaar
More from Madison Garrett
Star Wars: The Ultimate Power of Switch geüpdatet, dit is wat er in zit
Nintendo Switch-versie van Star Wars liberale kracht Het is misschien niet de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *