Road 96 prequel Road 96: Mile 0 aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

uitgeverij Ravenscort en ontwikkelaar DigixArt aankondigen 96 manier voorvoegsel Route 96: 0 mijl tot PlayStation 5En Xbox-serieEn PlayStation 4En Xbox OneEn SchakelaarEn PC (stoom-). Op 4 april wordt het gelanceerd.

Hier is een overzicht van het spel, via Ravenscourt:

Twee tieners, twee wetenschappers

Leden 96 manier Hij zal zich Zoë herinneren, een van de hoofdpersonen in het originele spel. Ze komt uit de rijke kant van White Sands en haar vader werkt in de regering van president Tirak als minister van Olie.

Kaito, een personage uit de eerste game van ontwikkelaar DigixArt, Lost in Harmony, werd daarentegen geboren in het verarmde Colton City. Nadat hij bij zijn gezin is ingetrokken om weg te zijn van de vervuiling van Colton City en een nieuwe baan te vinden, bevindt Kaito zich ook in White Sands. Het is twee jaar geleden sinds de verhuizing en ze zijn nu naaste buren van het Treac-huis.

Geïntrigeerd door zijn duistere manier van doen, groeit Zoe dichter naar Kaito toe en ontwikkelen de twee een sterke vriendschap. Deze ontluikende vriendschap met Kaito stelt Zoe uiteindelijk bloot aan verontrustende waarheden over haar land en zelfs haar vader. Door deze nieuwe relatie ontdekken spelers waarom Zoe haar huis ontvluchtte en de waarheid achter de Borderlands-aanval in 1986 die de gebeurtenissen in gang zette van 96 manier.

Zoe en Kaito’s innerlijke werelden

Verhalende gameplay-variëteit Route 96: 0 mijl Het zullen secties zijn waarmee we de denkprocessen van zowel Zoe als Kaito kunnen verkennen door middel van psychedelische muzikale tours. Door door deze op ritme gebaseerde segmenten te glijden, zullen spelers indrukwekkende verhalende en emotionele beslissingen nemen die de reis van de twee hoofdrolspelers van het spel vormgeven.

middernacht

Back-up om emotionele dagadvertentie voor te bekijken Route 96: 0 mijl is het nieuwe nummer “Land Locked Heart” van de Amerikaanse band The Midnight, dat binnenkort als single wordt uitgebracht. Ontworpen om de emotionele ervaring van spelers te verbeteren, is “Land Locked Heart” het eerste nummer van Route 96: 0 mijl Officiële soundtrack.

“in Route 96: 0 mijl “We wilden laten zien waar Zoe vandaan komt en waarom ze haar comfortabele leven heeft verlaten”, zei Yoann Fanes, CEO van DigixArt, in een persbericht. “Maar we zijn niet gemaakt mijl 0 op de traditionele manier. We nemen de gekke route, waarbij we allegorische muzikale sequenties gebruiken terwijl je langs de overtuigingen en twijfels van Zoe en Keto rijdt. Het grappige is dat je zelf kiest hoe je je wilt ontwikkelen.”

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de Gallery.

Advertentie aanhangwagen

READ  Inwisselpagina voor Xbox Store-cadeaubonnen wordt niet geladen of code werkt niet
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X Exclusive is mogelijk in ontwikkeling
Een release exclusief voor Xbox Series X in de toekomst zou een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *