Xbox Leaker rolt een belangrijke nieuwe release uit die waarschijnlijk later dit jaar op Xbox Game Pass zal verschijnen

Een prominente Xbox-insider lijkt te hebben geleid tot een nieuwe toevoeging aan Xbox Game Pass, die later dit jaar zou kunnen verschijnen. Het is nog niet bevestigd dat de game in kwestie nog toegang heeft tot de abonnementsservice, maar de reden hiervoor is dat de release ervan nog steeds buiten bereik is. Als zodanig kan het wat langer duren voordat we zien of deze opwinding vruchten afwerpt.

Dit nieuwe gerucht komt via Nick “Chops Ed” Baker op Twitter, waar hij naar Bandai Namco leek te verwijzen Verhalen van onheil Het zou naar Xbox Game Pass kunnen komen. Hoewel Baker Game Pass niet expliciet noemde in zijn tweet, lijkt hij wel aan te geven dat de RPG alleen op andere platforms dan Xbox en PlayStation zal worden gelanceerd. ‘Ik vraag me af wat er nog meer zou kunnen worden gelanceerd?’ Vroeg Becker, terwijl hij een emoji gooide over denken als goede actie.

De reden om te denken dat Baker met deze tweet naar Xbox Game Pass kan verwijzen, is het aantal keren dat hij in het verleden nieuwe games heeft lastiggevallen. In de afgelopen maanden heeft Baker een handvol andere titels lastiggevallen voor de dienst, maar kreeg later gelijk. Misschien is het meest prominente voorbeeld hiervan in de recente herinnering verschenen toen Baker zei dat er nieuwe Square Enix-titels naar Xbox Game Pass zouden komen. Dit bleek vorige week waar te zijn Dragon Quest Builders 2 Het platform is aangekondigd.

Nogmaals, het is belangrijk om dit te benadrukken Verhalen van onheil Velen kunnen niet naar Xbox Game Pass komen, dus je kunt maar beter nog niet hopen. Zelfs als Baker op dit moment wat low-level informatie heeft, kunnen er de komende maanden veel veranderen in de aanloop naar de lancering van de game.

Over dit onderwerp gesproken, Verhalen van onheil De release staat momenteel gepland voor later dit jaar, op 10 september. Als de game bij de release met Xbox Game Pass eindigt, horen we deze ontwikkeling waarschijnlijk rechtstreeks van Microsoft bij de komst ervan.

Dus wat vind je hiervan? Wil je zien Verhalen van onheil Kom je naar Xbox Game Pass? Deel uw mening met mij in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Xbox Black Friday-deals: de beste vroege kortingen
Written By
More from Vanessa Hale

Is Among Us op Xbox One? Komt het aan op de Xbox-gameconsole?

Among Us is een van de meest populaire lokale partygames van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *