De mega-uitverkoop van Nintendo Switch heeft must-play-games vanaf $ 3 – hier zijn 15 deals die ik zou kopen

De mega-uitverkoop van Nintendo Switch heeft must-play-games vanaf $ 3 – hier zijn 15 deals die ik zou kopen

Het Memorial Day-weekend is de perfecte gelegenheid om wat extra tijd te hebben om te spelen en de vakantie te vieren Nintendo-winkel Het biedt een reeks kortingen op enkele van de beste Nintendo Switch-spellen, en het is ook niet de enige winkel die kortingen aanbiedt.

Switch-deals in de Nintendo Store beginnen bij slechts $ 3, maar een van de grootste deals op dit moment is dat wel Minecraft voor $ 14. Deze besparing van 50% markeert de 15e verjaardag van het altijd populaire spel. Andere topkortingen zijn onder meer Persona 5 Royal kost $ 29 (was $ 59), Sonic Frontiers voor $ 24 (was $ 69) en Hogwarts Legacy (Digital Deluxe Edition) voor $ 41 (Het was $ 69). En dit zijn slechts enkele van de aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn in de digitale winkel tijdens het lange weekend.

Als je echter de voorkeur geeft aan een fysieke gamekaart in plaats van een digitale download, zijn er ook tal van geweldige Nintendo Switch-deals bij online retailers, waaronder Amazon en Walmart. Hieronder verzamel ik al mijn favoriete Nintendo Switch-deals die momenteel beschikbaar zijn, en voor nog meer besparingen kun je onze Memorial Day Sales Hub bezoeken, die is bijgewerkt met de nieuwste kortingen. Bekijk ook ons ​​liveblog Memorial Day Sales voor de nieuwste aanbiedingen.

Beste Nintendo Store-aanbiedingen

De beste Nintendo Switch-deals nu

READ  PlayStation Plus-gebruikers waarschuwen voor het downloaden van een nieuwe gratis game

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *