Dragon Quest 3 HD-2D-remake komt naar Switch, Xbox Series

Dragon Quest 3 HD-2D-remake komt naar Switch, Xbox Series

Ze hield haar lippen vrijwel gesloten Drakenmissie 3 De HD-2D-remake bestaat al sinds hij drie jaar geleden werd aangekondigd, maar de uitgever heeft nu onthuld op welke platforms hij komt. Wanneer het eindelijk arriveert, kun je het spelen op de Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series

Sinds Square Enix zijn premium HD-2D-technologie begon te gebruiken en het bedrijf heeft het gebruikt in een reeks titels, waaronder , , de En Operascène. Gebaseerd op de HD-2D-engine zal dit leveren Drakenmissie 3 Een serieuze visuele upgrade, bijna drie decennia nadat de originele game in 1988 uitkwam.

Een nieuwe versie zal wellicht ook niet ver weg zijn. De teaser suggereerde dat Drakenmissie 3 Een HD-2D-remake “benadert” enkele maanden nadat maker van de serie Yuji Horii dit aankondigde . Met Summer Game Fest en alle bijbehorende evenementen Meer details over de nieuwe versie kunnen we binnenkort te weten komen.

Square Enix bracht de teaser uit op Dragon Quest Day, de verjaardag van de eerste game in de serie die in 1986 in Japan debuteerde. Horii maakte van de gelegenheid gebruik om ook een kleine update te geven over de volgende hoofdinzending. Vierkante Enix Kondig aan Dragon Quest XII: Vlammen van het lot Terug in 2021, maar er is nog geen teken van een releasedatum. Horii wil echter dat het de erfenis van de hoofdmakers van Dragon Quest, Akira Toriyama en Koichi Sugiyama, waarmaakt.

“Iedereen heel erg bedankt voor zoveel [Dragon Quest Day] Gefeliciteerd!” Hori Volgens . “Er was enige bezorgdheid Drakenzoektocht XIIMaar ik was eigenlijk in vergadering [about it] Zelfs een tijdje geleden. Hoewel ik nog geen details kan delen, wil ik dat het iets is dat het werk waard is dat de twee postuum hebben verricht [Toriyama and Sugiyama] Wie is overleden. Ik zal mijn best doen!”

READ  The Last Station brengt in juli een verward verhaal naar Xbox

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *