De Minecraft Mob Vote-resultaten van 2023 onthullen de volgende toevoeging aan de game

De Minecraft Mob Vote-resultaten van 2023 onthullen de volgende toevoeging aan de game

Het langverwachte 2023 Minecraft mob-stem Het resultaat is de onthulling van de volgende toevoeging aan de Minecraft-wereld die spelers zowel blij als geboeid zal achterlaten. De drie verschillende kandidaten die dit jaar de verkiezing van de maffia hebben gehaald, zijn de krab, het gordeldier en de pinguïn.

Door een verrassende gang van zaken werd de lieve pinguïn tijdens de eerste ronde van de Minecraft Mob Vote van 2023 geëlimineerd, waarbij hij de minste stemmen kreeg. De loopvogel laat alleen Crab en Armadillo over om in een sandbox-game te strijden om de felbegeerde plek in de Minecraft-wereld.

Uiteindelijk won het gordeldier de harten van Minecraft-spelers met zijn unieke verdedigingsgedrag en zijn vermogen om pantsers te creëren voor getemde wolven. De overwinning van Armadillo laat zien hoe graag spelers hun wolvengenoten in leven willen houden tijdens hun avonturen, wat het idee versterkt dat strategisch opportunisme soms net zo vertederend kan zijn als exotische magie.

Alle 2023 Minecraft Vote-deelnemers

Gordeldieren zijn op de grond levende mobs in savannebiomen die een defensieve reactie vertonen door zich op te krullen in een beschermende bal wanneer spelers in de buurt zijn. Door hun intelligentie te verzamelen, een waardevol item dat ook in het spel van de Turtles voorkomt, hebben spelers de mogelijkheid om harnassen te maken voor hun getemde wolven, een spannende toevoeging die belooft de band tussen spelers en hun trouwe dierenvrienden te versterken terwijl ze op pad gaan. nieuwe avonturen. .

De Crab, een semi-aquatisch wonder afkomstig uit mangrovemoerasbiomen met het unieke vermogen om blokken verticaal te schalen, was een veelzijdige kanshebber voor de titel omdat het spelers hielp bij het navigeren door land en water. Bovendien hebben de indrukwekkende klauwen van de krab het vermogen om het bereik van de speler te vergroten bij het plaatsen van blokken, wat creatieve mogelijkheden biedt voor alle vindingrijke bouwers die er zijn.

READ  Updates van Lost Ark zullen altijd "een paar maanden achterlopen op Korea"

Eindelijk de pinguïn die de rotsachtige strandbiomen bewoonde. De gevederde vriend zou spelers een snelheidsboost hebben gegeven bij het gebruik van de boot, een functie die zeker de nieuwsgierigheid heeft gewekt van degenen die door de uitgestrekte wateren van hun blokvormige werelden navigeren.

YouTube-thumbnail

StopTheMobVote-petitie

Ondanks dat het in 2023 Minecraft Live soepel verliep, was de Mob Vote dit jaar niet zonder controverse. De petitie, geleid door Minecraft-liefhebber Holly Mavermorne, heeft veel aandacht gekregen binnen de gamegemeenschap en dringt er bij Mojang op aan om het traditionele Mob Vote-formaat te heroverwegen en in plaats daarvan alle drie de deelnemers op te nemen.

Deze petitie heeft bijna een half miljoen handtekeningen verzameld, wat de gevoelens van een groot deel van de spelersbasis weerspiegelt, maar naarmate Minecraft Live doorgaat tot in 2023, was het duidelijk dat Mojang niet aan het verzoek van de spelers zou voldoen.

Terwijl je wacht tot het pantser volgend jaar in je blokkerige werelden arriveert, kun je de beste Minecraft-zaden bekijken waarmee je een nieuw avontuur begint, of de beste Minecraft-mods die je kunt toevoegen terwijl je wacht op nieuwe mobs, evenals de beste Minecraft-skins die je kunt proberen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *