Pokémon-trainer Scarlet en Violet ontdekken “Area-1” nadat ze uit de strijd zijn ontsnapt

Pokémon-trainer Scarlet en Violet ontdekken “Area-1” nadat ze uit de strijd zijn ontsnapt

gepubliceerd: 2023-10-15T20:40:42

Bijgewerkt: 2023-10-15T20:40:54

Pokemon Trainer Scarlet en Violet ontdekken een heel nieuw gebied nadat ze een wild moeras tegenkomen en besluiten aan de strijd te ontsnappen.

Zoals veel Pokemon-fans weten, hadden Scarlet en Violet veel problemen bij de lancering, van rare grafische problemen tot enorme prestatiedalingen bij het verkennen van de open wereld.

Hoewel ontwikkelaar GameFreak de ervaring sinds de lancering enigszins heeft vereenvoudigd, stuiten fans bijna een jaar na de lancering nog steeds op frustrerende, maar vaak humoristische problemen.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu lijkt het erop dat een Trainer “Area-1” heeft ontdekt nadat hij een grottenstelsel heeft verkend en is ontsnapt aan een wilde Pokémon-ontmoeting.

De Crimson en Purple Pokemon Trainer ontdekt “Area-1”

A mail Op Pokemon Scarlet en Purple com.subreddit Ik heb bewijs geleverd van een bug via een thread met de titel “Ik ben er niet 100% zeker van dat dit is wat er zal gebeuren.”

OP voegde een video van 30 seconden toe waarin hun trainer het grottensysteem verkent in de Teal Mask DLC, voordat hij het Wild Swamp tegenkomt.

Omdat hij de wilde Pokemon niet wilde vangen, besloot de trainer weg te rennen van de strijd. Helaas kwamen ze daarna vast te zitten tussen enkele rotsen. Terwijl ze probeerden te manoeuvreren, vielen ze dwars door de bodem van de grot en onder de kaart.

Artikel gaat verder na advertentie

Leden van de Scarlet & Violet-gemeenschap vonden de storing grappig en prezen de trainer voor het ontdekken van de legendarische “Area-1”.

Anderen meldden dat ze werden gestraft omdat ze uit het machtige moeras waren ontsnapt. “Durf jij te ontsnappen uit het moeras? Ik heb medelijden met je”, zei een van de trainers.

Dit is niet de eerste keer dat fans volledig over de wereldkaart vallen tijdens het spelen van Scarlet & Violet, en het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn.

Volgens sommige spelersaccounts heeft de recente patch 2.0.2 het spel misschien nog verder kapot gemaakt, waarbij velen beweren dat ze sinds de update meer bugs zijn tegengekomen dan normaal.

Artikel gaat verder na advertentie

Hopelijk kunnen de trainers uit de buurt van Area-1 blijven terwijl ze de wildernis van Baldia en Kitakami verkennen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *