De Nest Hub Max beëindigt in september de ondersteuning voor Google Meet en Zoom

De Nest Hub Max beëindigt in september de ondersteuning voor Google Meet en Zoom

Videobellen werd oorspronkelijk geïntroduceerd als hoofdfunctie in de Nest Hub Max, maar Google Meet en Zoom ondersteunen dit eind september niet meer.

in de laatste dagen, Hij heeft mensen gevonden Het proces van het instellen van Google Meet op de Nest Hub Max eindigt met het volgende bericht: “Deelnemen aan vergaderingen is vanaf 28 september niet langer beschikbaar op dit apparaat.”

Er werd een vergroting uitgevoerd Soortgelijke advertentie Op 19 juli. In de ondersteuningsartikelen ‘Advanced Notice of End of Support for Google Nest Hub Max’ wordt uitgelegd hoe ‘alle Zoom-ondersteuning voor de Google Nest Hub Max eindigt op 30 september 2023.’

De Zoom-app werkt niet meer en ontvangt geen updates meer, terwijl nieuwe installaties of aanmeldingen bij de app op Google Nest Hub Max niet meer mogelijk zijn nadat de ondersteuning is beëindigd.

Het kan te maken hebben met de manier waarop Google in juni de ondersteuning voor spraakapps en games van derden beëindigde, omdat het de Assistent opnieuw richt in het licht van de LLM’s. De stap is in deze context niet zo verrassend, maar videobellen – oorspronkelijk met behulp van Google Duo – is een belangrijke functie van de Nest Hub Max. Het Smart Assistive Display ligt vandaag nog steeds in de winkelschappen voor $ 229.

Zonder vergaderingen wordt de 6,5 megapixel camera (gezichtsveld van 127 graden en autoframing) alleen gebruikt voor zoeken, spreken, Activeren van de Assistent door te staren, media afspelen/pauzeren door je hand op te steken en als Nest Cam.

De duurdere Nest Hub heeft minder zin nu we de Pixel Tablet hebben, die alleen gebruik maakt van de Android-versie van Google Meet en andere videobeldiensten, maar het lijkt nog te vroeg om grote functionaliteit uit de Max te halen.

READ  Het herontwerp van Gmail vereenvoudigt de instellingen op iOS aanzienlijk

We nemen contact op met Google voor meer informatie.

Meer over Nest Hub:

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te verdienen. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *