Zo verbind je Logitech G Cloud met Xbox [Guide]

Zo verbind je Logitech G Cloud met Xbox [Guide]

De Logitech G Cloud is een geweldige draagbare Android-gaminginstallatie die je kunt gebruiken om allerlei soorten games te spelen met behulp van verschillende cloud-gamingplatforms en -services. Je kunt ervoor kiezen om games van Xbox Game Pass, PlayStation Plus of zelfs games van Nvidia’s GeForce NOW-cloudservice te spelen. Wist u echter dat u games die op uw Xbox-console zijn geïnstalleerd ook op afstand kunt spelen op Logitech G Cloud?

Ja, je kunt eenvoudig games spelen die op je Xbox Series X|S zijn geïnstalleerd op je mobiele Logitech G Cloud-apparaat. Dit is een geweldige manier om gratis van meer van uw games op Logitech G Cloud te genieten. De stappen om uw Xbox met Logitech G Cloud te verbinden en te profiteren van de Remote Play-functie zijn eenvoudig en gemakkelijk.

Uw mobiele gaming-apparaat verbinden met uw Xbox-gameconsole is heel eenvoudig en gemakkelijk. Er zijn een paar dingen die je nodig hebt voordat we het hebben over de stappen om beide apparaten met elkaar te verbinden.

Vereisten

 • Wi-Fi met supersnel internet (20 Mbps of hoger)
 • Xbox-serie
 • Mobiel Logitech G Cloud-apparaat
 • Xbox Remote Play-app

Download de Remote-play-applicatie

Eerst moet u ervoor zorgen dat de Xbox Remote Play-app op uw mobiele Logitech G Cloud-apparaat is geïnstalleerd. Logitech G Cloud is vooraf geïnstalleerd. Maar voor het geval je wilt weten hoe je het moet installeren, heb ik de onderstaande stappen genoemd. Laten we eens kijken hoe u de app kunt verkrijgen.

 1. Verbind uw mobiele Logitech G Cloud-apparaat met een Wi-Fi-netwerk.
 2. Navigeer nu vanuit het startscherm en selecteer Google Play Store programma.
 3. Klik op de zoekbalk en zoek naar Xbox-applicatie.
 4. Wanneer u de app vindt, tikt u op Stabiel Om het op uw Logitech G Cloud-apparaat te krijgen.
 5. Eenmaal gedownload, start u de applicatie en… Inloggen Met behulp van het Xbox-account dat op uw Xbox-serie wordt gebruikt
Zo verbind je Logitech G Cloud met Xbox

Installatie van de Xbox-controller

Nu moet u enkele aanpassingen maken aan uw Xbox-gameconsole voordat u kunt genieten van gamen op afstand op uw draagbare Logitech G Cloud-gameconsole.

 1. Schakel uw Xbox-console in en sluit deze aan op het apparaat Zelfde wifi Zoals het mobiele Logitech G Cloud-apparaat.
 2. Druk nu op Xbox-knop op uw console om de handleiding uit te voeren.
 3. Ga en kies Profiel en systeemgevolgd door Instellingen, Apparaten, Verbindingen en ten slotte Functies op afstand.
 4. Zorg er nu voor dat u het selectievakje met de tekst inschakelt Schakel externe functies in.
 5. Kies ten slotte onder Energiebeheer Slaapt keuze.
READ  Cyberpunk 2077 Ultimate Edition voor PS5 en Xbox-serie

Nu je je Xbox Series hebt ingesteld

Start Remote-play op Logitech G Cloud

Nu alleen de laatste stappen voor Logitech G Cloud nog resteren, kunt u uw consolegames op Logitech G Cloud op afstand openen en spelen. Hier zijn de stappen.

 1. uitgave Xbox-applicatie Op uw Logitech G Cloud.
 2. Druk nu op Mijn bibliotheek pictogram en kies vervolgens waarnemer keuze.
 3. Hier zie je alle consoles die zijn ondertekend met je Xbox-account. Selecteer eenvoudig uw Xbox-controller en kies de optie Remote Play op dat apparaat.

Hier kunt u de games zien en openen die beschikbaar zijn op uw console. Je spelervaring is afhankelijk van je internetsnelheid. En zo kunt u games die op uw console zijn geïnstalleerd, spelen op uw mobiele Logitech G Cloud-apparaat. Het is heel gemakkelijk, nietwaar?

Hiermee is de handleiding afgesloten over het verbinden van Logitech G Cloud met de Xbox Series Met deze verbinding speel je eenvoudig je geïnstalleerde Xbox-game op afstand op Logitech G Cloud.

Controleer ook:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *