“Koop het zolang je kunt”, zegt ontwikkelaar Metal Hellsinger te midden van zorgen over het apparaat

“Koop het zolang je kunt”, zegt ontwikkelaar Metal Hellsinger te midden van zorgen over het apparaat

Helsinger-metaal Het is de nieuwste game met een onzekere toekomst te midden van de voortdurende controverse over het nieuwe grafische beleid van Unity, geïntroduceerd door de maker van de game-engine. David Goldfarb, oprichter van Metal Hellsinger The Outsiders, sluit zich aan bij een groeiende lijst van game-ontwikkelaars die onzekerheid aanhalen over de toekomst van hun games. Het Doom-achtige ritme FPS was vorig jaar een grote hit dankzij de originele soundtrack met opmerkelijke metalbands als Trivium, Arch Enemy, System of a Down en Lamb of God.

Unity Engine is een van de populairste tools voor het maken van games, vooral populair onder indie-ontwikkelaars vanwege de gebruiksvriendelijke interface en ontwikkelaarsvriendelijke voorwaarden. Veel van de grootste en beste pc-games zijn gemaakt in Unity, waaronder Hollow Knight, Cities Skylines, Genshin Impact, Among Us, Kerbal Space Program en Cuphead.

Eerder deze week kondigde Unity aan dat het een nieuw beleid zou introduceren, genaamd “Unity Play Fee”, gebaseerd op game-installaties. Dit zal ertoe leiden dat ontwikkelaars een vergoeding van maximaal 20 cent per installatie moeten betalen zodra aan bepaalde drempels wordt voldaan: $200.000 aan inkomsten in de afgelopen 12 maanden plus minstens 200.000 levenslange installaties voor Unity Personal- en Unity Plus-leden, of $1.000.000 in de afgelopen 12 maanden Maanden en minimaal 1.000.000 levenslange installaties voor Unity Pro- en Unity Enterprise-ontwikkelaars.

Onder de ontwikkelaars die reageerden was Slay the Spire-ontwikkelaar Mega Crit, die zijn allereerste publieke verklaring aflegde waarin hij zei dat Unity “vastzit” en dat het zijn volgende game zal migreren, die de afgelopen twee jaar in Unity in ontwikkeling is geweest. jaar, naar een nieuwe engine “wat De veranderingen zijn niet volledig teruggedraaid en TOS-beveiligingen zijn in werking gesteld.” Cult of the Lamb-ontwikkelaar Massive Monster heeft ook gesuggereerd dat het overweegt in de toekomst over te stappen op een nieuwe motor.

READ  De koning van de strategiegames, Civ 6, komt eindelijk naar Xbox en PC Game Pass

Nu stuurt David Goldfarb van Metal Hellsinger zijn korte en bondige boodschap uit: “Beste potentiële Metal Hellsinger-spelers, onthoud dat we een Unity-game zijn, wat betekent dat je het krijgt terwijl je dat nog niet kunt.” Op de vraag of het team van plan was de game uit de verkoop te halen, antwoordde Goldfarb eenvoudigweg: “We zullen zien.”

Sinds de eerste verklaring heeft Unity duidelijk gemaakt dat het beleid niet van toepassing is op games in liefdadigheidsbundels of op gebruikers die de game opnieuw installeren. Veel ontwikkelaars zijn echter nog steeds voorzichtig, en de vraag hoe Unity installaties volgt blijft tot nu toe onbeantwoord, waarbij Unity simpelweg… gezegde“We maken gebruik van ons eigen datamodel, dus je begrijpt dat we niet in veel details zullen treden, maar we denken dat het een nauwkeurige kwantificering geeft van de runtimeverdeling voor een bepaald project.”

YouTube-thumbnail

Als je daartoe geneigd bent Ophalen Swinging Shooter In het licht van dit nieuws zou ik zeggen dat het de moeite waard is. Metal Hellsinger krijgt tot 25 september 50% korting op Steam, waardoor het $ 14,99 / £ 11,84 wordt, vergeleken met $ 29,99 / £ 23,69. De twee DLC-pakketten, Dream of the Beast en het Essential Hits-pakket, zijn ook met 25% korting. Omdat het niet langer deel uitmaakt van de Game Pass-service van Microsoft, wilt u misschien uw eigen exemplaar beveiligen.

Er zijn veel games die tot de beste ritmegames op pc behoren. Je kunt ook meer indie-ontwikkelaars ondersteunen met de beste indiegames die je nu zou moeten spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *