De nieuwe app Weekkrant Helmond is nu gratis te downloaden

De nieuwe app Weekkrant Helmond is nu gratis te downloaden

algemeen

Helmond: Nieuws is altijd en overal bij de hand. De gratis HelmondNU app van Weekkrant Helmond is nu te downloaden via de App Store (iOS) en Google Play Store (Android). Hiermee zet het weekblad een belangrijke stap in de richting van een stevigere verankering van de lokale nieuwsbron in de lokale Helmondse gemeenschap.

“Wekrant Helmond blijft in beweging”, zegt uitgeverij Ad Classen. “Naast de krant, nieuwssite en social media kanalen hebben we nu ook een eigen nieuwsapp. Zo kunnen we inwoners gratis deur-tot-deur en 24/7 over de hele wereld voorzien van actueel nieuws en informatie uit Helmond en regio. Weekkrant Helmond is het nieuwsmedium Helmonds meest gelezen en bekeken lokaal. Vanaf nu is het niet meer mogelijk om nieuws op de voet te missen. Het effectieve bereik is dus optimaal.

Het online verkeer naar lokale nieuwssites neemt toe en een app zal daar volgens Ad Klaasen een belangrijke bijdrage aan leveren. “De eerste ervaringen van veertig weekbladen die samenwerken met een eigen nieuwsapp bevestigen dit. Veel landelijke en regionale nieuwsmedia hebben al nieuwsapps gelanceerd. Maar tot nu toe hebben slechts enkele lokale mediaondernemers in ons land een app gelanceerd.” Dat, want de toekomst begint vandaag. Als je de vraag wilt blijven stimuleren, moet je nu in actie komen. Daarom richt Wykrant Helmond zich op vier pijlers: papier, website, social media en app. Er komt dus meer keuze voor pioniers Ondernemen om een ​​sterk imago te krijgen.

“Naast de app blijft de website bestaan, gekoppeld aan social media kanalen”, legt Christelle Sanders (Wikrant Helmond) uit. “De app biedt extra’s zoals gecategoriseerde items, een brede agenda, nieuwe manieren om te adverteren voor ondernemers en meer.” Wilt u uw boodschap of product promoten? Adcommunication, uitgever van onder meer Weekkrant Helmond, heeft het grootste regionale bereik van al haar platforms. Laat ons vrijblijvend een marketingplan en offerte opstellen, wij doen dat graag.

READ  Het lijkt erop dat de Microsoft Store de release van FIFA 22 en Battlefield 2042 in Game Pass heeft onthuld

Heeft u vragen over de nieuwsapp Weekkrant Helmond of Adcommunicatie? Stuur dan een mail naar [email protected] Of bel 0492 – 845 350.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *