Je hoeft ChatGPT niet te downloaden in de App Store (dit is waarom)

ChatGPT is nu ook beschikbaar voor je iPhone, maar je hoeft de app niet te downloaden uit de App Store. wat is er aan de hand?

Lees verder na de aankondiging.

ChatGPT kost geld in de App Store

ChatGPT wint snel aan populariteit op internet. Met de dienst kan iedereen met een account chatten met een AI. De chatbot geeft vervolgens gedetailleerde antwoorden op vragen die je stelt of opmerkingen die je maakt. Deze service is gratis online, u hoeft alleen maar een account aan te maken om de service te gebruiken.

Het is vermeldenswaard dat de service geen geld kost App Winkel. De chatbot is gratis te downloaden in de App Store, maar om daadwerkelijk gebruik te maken van de dienst heb je een abonnement nodig. En dit is niet zomaar een abonnement: je betaalt wekelijks € 9,99 en maar liefst € 59,99 per jaar. Pas dus op, want de dienst is gewoon gratis online beschikbaar.

ChatGPT Chat GPT AI met niet-vertrouwde GPT-3-implementatie

De app is ook erg onbetrouwbaar, omdat het niet lijkt alsof de app daadwerkelijk is verbonden met Open AI. De fabrikanten hebben geen connectie met de ontwikkelaars van de echte ChatGPT of de chatbot zelf. Dus als je ChatGPT Chat GPT AI With GPT-3 tegenkomt in de App Store: niet downloaden.

chatten

Gebruikers die de app hebben gedownload klagen over de slechte kwaliteit van de chatbot. Kunstmatige intelligentie geeft algemene of irrelevante antwoorden op vragen van gebruikers. Dit bevestigt het vermoeden dat de chatbot helemaal niet verbonden is met Open AI. De app heeft inmiddels aardig wat positieve en negatieve reviews.

READ  Gebarentaalbijbel: "Nederlands is niet de moedertaal van doven"

De App Store filtert vaak niet-vertrouwde apps eruit

De App Store staat bekend om streng beleid Apple maakt als het gaat om het toestaan ​​van apps of niet. Daarom is het vermeldenswaard dat ChatGPT voldoet aan de normen van de App Store.

Lees ook: Zo misbruiken criminelen de App Store om grof geld te verdienen

Overigens is het aanbieden van een gratis app bij een betaald abonnement een van de gemakkelijkste vormen van oplichting in de App Store. Oplichters maken apps zoals virusscanners, wachtwoordgenerators en VPN-apps in de hoop nietsvermoedende gebruikers op te lichten. Volgens cijfers van sensor toren Deze apps verdienen $ 80.000 per maand.

De chatbot is niet betrouwbaar

Een grote doorbraak voor kunstmatige intelligentie met de chatbot

De grote populariteit van ChatGPT lijkt de grote verdienste van kunstmatige intelligentie. Nu iedereen Open AI kan gebruiken, is het nog intuïtiever in gebruik. Zo wordt de dienst al gebruikt voor het schrijven van schoolopdrachten, e-mails, rapporten en brieven. Verder gebruiken academici de dienst om onderzoek(en) te schrijven. ChatGPT wordt dus veel gebruikt door verschillende doelgroepen.

Wil je de gratis versie van de chatbot uitproberen? Controleer dan ChatGPT-webpagina!

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan bij ons aan Het nieuws. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten.

More from Madison Garrett
Sorare haalt $ 680 miljoen op voor zijn NFT-fantasiesportspel – TechCrunch
Franse startup erg zeldzaam aangekondigd dat het een grote financieringsronde heeft opgehaald....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *