De nieuwe digitale versie van PlayStation 5 is ontdekt; Om te beginnen met verzenden eind juli

Een nieuwe PlayStation 5 Digital Edition wordt aan het einde van de maand verzonden, met enkele kleine wijzigingen in het lanceringsmodel.

Het nieuwe model, de CFI-1100B01-serie, staat nu in verschillende klassen Japanse sitesHet zal ongeveer 300 gram lichter zijn dan het lanceringsmodel en wordt geleverd met een duimschroef voor de basis. Het is nog niet duidelijk wat er is veranderd om de console lichter te maken, maar het is mogelijk dat er enkele wijzigingen zijn aangebracht aan de ventilator en het koellichaam, die vrij groot zijn op het originele model.

De 3.800 PlayStation 4-consoles zijn al gebruikt als FIFA-bots, niet als cryptocurrency-miningsystemen

De PlayStation 5 Digital Edition werd in november 2020 naast het reguliere model gelanceerd, maar de console is om verschillende redenen nog steeds moeilijk verkrijgbaar. Sinds de release heeft Sony’s huidige generatie console een aantal exclusieve titels ontvangen, zoals Demon’s Souls-editie van Bluepoint en Ratchet & Clank: Rift Apart. Insomniac is een van de beste aanbiedingen van de console, zoals uitgelegd door Chris op zijn heroverwegen.

Met geweldige verhalen, briljante beelden en aangrijpende gameplay, bewijst Ratchet & Clank: Rift Apart een boeiende, vermakelijke, grappige en zeer vermakelijke terugkeer naar de serie te zijn. Het biedt ook een introductie tot twee volledig nieuwe personages die aantoonbaar hun eigen hoofdrolspelers zijn, of op zijn minst een terugkeer naar toekomstige delen in de serie. Voor zowel fans als nieuwe spelers is dit een spel dat ik iedereen zou aanraden en het is een echte showcase van het soort titels dat we voor de nieuwe generatie mogen verwachten.

De digitale versies van PlayStation 5 en PlayStation 5 zijn nu wereldwijd verkrijgbaar. Het nieuwe model wordt eind juli verzonden.

De PlayStation 5-console ontketent nieuwe spelmogelijkheden die je nooit had verwacht. Ervaar razendsnel laden met een ultrasnelle SSD en diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers, 3D-audio en een geheel nieuwe generatie verbluffende PlayStation-gaming.

READ  PS5-gebruikers worden naar verluidt verbannen voor het verkopen van PS Plus Collection-ontgrendelingen aan PS4-bezitters
Written By
More from Lesley Curry

Apple zou een waarschuwingsbericht sturen naar de Chinese leaker

Ondanks de inspanningen van Apple om te voorkomen dat iemand weet waar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *