De nieuwe donkere modus gebruiken voor Google-zoekopdrachten in elke browser

Afbeelding van het artikel getiteld De nieuwe donkere modus gebruiken in Google Zoeken in elke browser

schermafbeelding: Brendan Hess

Voel je de duisternis over het internet kruipen? Dit is de nieuwe donkere modus die momenteel wordt uitgerold op de belangrijkste Google-zoeksite. Dat klopt, Google Zoeken heeft nu zijn eigen aangepaste donkere modus.

Als dit u bekend in de oren klinkt, kunt u overwegen de donkere modus-instelling in de mobiele Google Zoeken-app of de browserbrede aangepaste donkere modus in Google Chrome, die de zoekpagina al een rokerige verandering heeft gegeven voor mobiel En Desktopgebruikers. Deze nieuwe instelling voor de donkere modus is echter specifiek van toepassing op de Google-zoeksite en kan in elke browser worden ingeschakeld. Als u het inschakelt, krijgt u de hoofdbestemmingspagina, zoekresultaten en alle vermeldingen die Google vaak gebruikt voor donkere UI-kleurenschema’s.

De nieuwe donkere modus van Google is nog steeds ingeschakeld, dus het is misschien nog niet beschikbaar voor sommige gebruikers, hoewel het uiteindelijk voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Ga als volgt te werk om de installatie te controleren en uit te voeren:

Afbeelding van het artikel getiteld De nieuwe donkere modus gebruiken in Google Zoeken in elke browser

schermafbeelding: Brendan Hess

  1. Google-zoekopdracht openen in de browser van uw keuze en voer vervolgens een zoekopdracht uit.
  2. Klik op het pictogram Instellingen in de linkerbovenhoek van de pagina met zoekresultaten.
  3. Kiezen Zoek instellingen.
  4. ga naar de “verschijning” tabblad, Selecteer vervolgens uw favoriete thema-optie in de lijst. “donker uiterlijk” Het dwingt Google Zoeken om weer te geven met het donkere thema, zelfs als uw besturingssysteem of browser niet werkt. De “lichte uitstraling” De optie doet hetzelfde, alleen voor de standaard witte gebruikersinterface. U kunt ook kiezen: “virtueel apparaat” Als de donkere modus is ingeschakeld in de Windows- of Mac-instellingen en u wilt dat uw browser overeenkomt met de huidige systeembrede gebruikersinterface.
  5. Klik “Onthoudt” om uw keuze te bevestigen. De zoekpagina wordt bijgewerkt met het donkere thema.

Houd er rekening mee dat als u browsergegevens verwijdert en/of uw Google-account ontkoppelt, uw Google-zoekinstellingen worden teruggezet naar hun standaardwaarden. Er verschijnt ook een Google-zoekpagina met de standaard gebruikersinterface voor de verlichtingsmodus bij gebruik van Chrome-gastmodus.

Google Zoeken is niet de enige Google-service met een aangepaste donkere modus. Zoals hierboven vermeld, hebben een paar andere Google-apps opties voor de donkere modus, zoals chroom, Google Documenten & SpreadsheetsBovendien zijn het er veel Browserextensies van derden die de gaten opvullen.

[[[[technische radar]

READ  Apex Legends bevestigt het fenomenale negende seizoen van Nerf voor één personage
Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *