Geen plannen om Halo 5 naar pc te brengen

We hebben een episch verhaal hier bij PCGamesN, waar koppen, waaronder Halo 5, zijn gepubliceerd op pc, sorry, Halo 5 zou naar pc kunnen komen, en Halo 5 die in de loop der jaren nog niet is uitgebracht, kan hiervan getuigen. Maar het is nu een ander tijdperk, met Master Chief Collection die de krachtigste en meest Halo-game op Steam speelt, toch? Toch betekent dat niet dat we Halo 5 op pc krijgen.

Verwijzingen naar Halo 5 voor pc zijn deze week opgedoken als onderdeel van de Nvidia Geforce Now-lekken. Over het algemeen heeft de GPU-fabrikant bevestigd dat deze lekken correct zijn, maar ze vertegenwoordigen verschillende tijdelijke namen. Nu zijn mensen van 343 Industries tussenbeide gekomen om te bevestigen dat er op dit moment helaas geen kans is op een Halo 5-poort.

“Dit was misschien voor de H5: Forge, maar ik kan bevestigen dat er geen plannen zijn om de H5 naar pc te brengen”, zegt Community Manager Brian Garrard op Twitter. “We weten dat er vraag naar is, maar zoals eerder vermeld, zit het niet in de kaarten omdat de studio volledig gericht is op Infinite en MCC. Ik zou nooit nooit zeggen, maar er is momenteel niets aan de hand.”

Je zult je verdriet voorlopig gewoon moeten verdrinken in een stapel Pringles met het Halo Infinite-merk.

Bestel nu vooraf oneindige uitstraling FPSBestel nu vooraf

Of kijk uit naar de releasedatum van Halo Infinite in december.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Er zijn geen plannen” om Halo 5 naar pc te brengen “,” type “:” news “,” category “:” Halo-5-bewakers “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game”: {” publisher “:” Microsoft Game Studios “,” genre “:” FPS “,” title “:” Halo 5: Guardians “,” “Types”:[“FPS”]}}}}

READ  Metro Exodus krijgt een gratis upgrade naar de verbeterde versie voor high-end pc's
Written By
More from Max Mcgee

Xbox-chef weet dat je de sequels Banjo-Kazooie, Crimson Skies en Blinx wilt

Xbox Game Studios heeft een enorme bibliotheek met geliefde gamefranchises om mee...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *