De nieuwe echt draadloze oordopjes van Razer hebben ruisonderdrukking en lage latentie voor mobiele games

Razer bracht zijn eerste set echte draadloze oordopjes uit in 2019, met als belangrijkste aantrekkingskracht een modus met lage latentie waardoor ze beter geschikt waren voor mobiel gamen. Nu is het bedrijf klaar met zijn tweede paar, de Hammerhead True Wireless Pro, die vandaag te koop is voor $ 199,99 en actieve ruisonderdrukking en THX-audiocertificering aan de mix toevoegt. “De Hammerhead True Wireless Pro gebruikt hybride ANC om zowel externe als ongewenste interne ruis te neutraliseren door tegelijkertijd inverse geluidsgolven te genereren”, schreef Razer in zijn persbericht voor de nieuwe oordopjes.

Passieve geluidsisolatie helpt daar ook, en Razer is overgestapt op een goed in-ear-ontwerp – in tegenstelling tot de AirPods-achtige open stijl van de originele Hammerhead True Wireless. (Er is een “snelle aandachtsmodus” om audio van buitenaf binnen te leiden als u wilt horen wat er bij u in de buurt gebeurt.) Samen met de gebruikelijke siliconenopties (zes verschillende sets), heeft het bedrijf een set middelgrote Comply-schuimrubberen oordopjes in de doos meegeleverd om u te helpen de meest veilige, afgedichte pasvorm te krijgen die mogelijk is om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Razer bevat zes sets siliconen tips en Comply-schuim in de doos.
Afbeelding: Razer

De Hammerhead True Wireless Pro heeft een IPX4-classificatie voor water- en zweetbestendigheid, en Razer zegt dat ze in totaal tot 20 uur meegaan, inclusief de behuizing; de oordopjes kunnen vier uur continu luisteren, wat ongeveer een uur lager is dan die van concurrenten zoals de AirPods Pro en Bose QuietComfort Earbuds. Er is ook geen draadloos opladen, wat op dit niveau teleurstellend is. Je bedient de oordopjes met de aanraakgevoelige Razer logoknop op elke knop.

Wat de THX-certificering betreft, zegt Razer: “fijne details zoals frequentiebereik en respons worden geëvalueerd, en het apparaat moet in staat zijn om heldere, gedetailleerde zang en diepe impactvolle bassen te leveren zonder vervorming bij hoge volumes.” De Hammerhead True Wireless Pro is voorzien van 10 mm-stuurprogramma’s en bevat nog steeds een gamemodus waarvan het bedrijf beweert dat deze de latentie kan halveren “in vergelijking met andere echte draadloze oordopjes die SBC / AAC-codecs ondersteunen.” Razer is niet de enige die een modus met lage latentie aanbiedt; Samsung en OnePlus verkorten ook de responstijd voor audio-effecten in games wanneer u hun respectieve oordopjes en telefoons samen gebruikt.

Afbeelding: Razer

De Hammerhead True Wireless Pro heeft een prijs die bij hun naam past, $ 199,99, waardoor ze stevig in de bovenste laag van echte draadloze oordopjes staan. Dat is iets onder de gebruikelijke kosten van Sony’s 1000XM3-oordopjes of nieuwere opties zoals de Jabra Elite 85t, maar vakantieaanbiedingen en kortingen zullen deze waarschijnlijk allemaal op gelijke voet zetten. Ik zal ze de komende dagen bekijken om te zien hoe ze het doen ten opzichte van de noise-cancelling-competitie voor gaming-doeleinden en al het andere.

READ  CSBC Forest Guard, Forester Score vrijgegeven; Bekijk hier de downloadlink
Written By
More from Eda Greene

Kijk hoe u kunt downloaden van sbi.co.in/-India News, Firstpost

De toegangskaart kan tot 23 mei worden gedownload en kandidaten kunnen het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *