De nieuwe focusmodus van Zoom kan voorkomen dat studenten elkaar afleiden

Adverteren Zoom een nieuwe focus leggen, wat je zegt Het is bedoeld om te voorkomen dat studenten worden afgeleid terwijl ze zich in een virtueel klaslokaal bevinden, terwijl de leraar iedereen in de gaten kan houden. Indien geactiveerd, werkt de focusmodus zodat deelnemers aan de vergadering elkaars video’s of gedeelde schermen niet kunnen zien, terwijl de host nog steeds ieders webcams kan zien. Biedt enige controle Gevonden in webinar-modus, zonder de complexiteit en inflexibiliteit Het wordt meegeleverd – de leraar kan bijvoorbeeld de focusmodus inschakelen tijdens de presentatie en deze vervolgens uitschakelen wanneer het tijd is voor klasdiscussie. en terwijl Een webinar hosten kost geldOp basis van mijn tests lijkt de focusmodus beschikbaar te zijn voor gratis accounts.

Deze functie komt naarmate het nieuwe schooljaar op veel gebieden nadert en aangezien de dreiging van COVID-19 ernstig blijft. Het lijkt waarschijnlijk dat virtuele klaslokalen voor sommigen nog steeds vast zullen zitten, dus het is een goed idee dat Zoom functies toevoegt om afstandsonderwijs te verbeteren.

Links: alleen deelnemers kunnen de host en de aanbevolen video zien. Rechts: De gastheer kan de deelnemers nog steeds volgen.
Foto: Zoom

Hoewel de focusmodus de video of het delen van het scherm van de docent centraal zal stellen voor studenten, zal dit niet het enige zijn op hun schermen. Ten eerste zullen deelnemers nog steeds hun eigen video bekijken, evenals video’s of schermberichten van de host-highlights. Ze kunnen ook de namen van andere deelnemers zien, evenals eventuele emoji-gerelateerde reacties.

READ  Apple breidt vrijstelling van kosten uit voor digitale lessen in de App Store

Over het algemeen lijkt de functie een fatsoenlijke manier om te voorkomen dat studenten elkaar tijdens de les afleiden, en het zou ook buiten de leeromgeving kunnen worden gebruikt (bijvoorbeeld tijdens bedrijfspresentaties, als managers zich zorgen maken dat werknemers geen aandacht besteden aan dia’s). Zoom Ondersteuningsartikel voor focusmodus Er staat dat de functie kan worden ingeschakeld of vergrendeld voor accounts, groepen of individuele gebruikers. Nadat u het voor uw account hebt ingeschakeld, is de functie toegankelijk door tijdens de vergadering op de knop Meer te klikken.

Written By
More from Lesley Curry

Talking Point: Welke gratis PS Plus-games voor augustus 2021 wil je voor PS5 en PS4?

wat is het Vrij augustus 2021 PS Meer PS5- en PS4-games? wanneer...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *