5 Fortnite alternatieve mobiele games die je kunt proberen

Door: Tech Desk |

Bijgewerkt: 22 augustus 2020 16:04:01


(Bron: Fortnite screengrab)

Apple en Google hebben eerder deze week de populaire Battle Royale-game Fortnite uit hun app stores verwijderd nadat Epic Games een plan voor directe betaling had gelanceerd dat de normen van hun app store omzeilt (30 procent van de in-app-inkomstenaankopen).

Apple zei in een verklaring over de kwestie: “Epic heeft een functie in de app ingeschakeld die niet door Apple was beoordeeld of goedgekeurd, en ze deden dit met de uitdrukkelijke bedoeling om de App Store-richtlijnen met betrekking tot in-app-betalingen die van toepassing zijn op elke ontwikkelaar te schenden. die digitale goederen of services verkoopt. “

“Dankzij het open Android-ecosysteem kunnen ontwikkelaars apps distribueren via meerdere app-winkels. Voor game-ontwikkelaars die ervoor kiezen om de Play Store te gebruiken, hebben we consistent beleid dat eerlijk is voor ontwikkelaars en de winkel veilig houdt voor gebruikers, ”zei Google in een verklaring.

1x1

Fortnite van Epic Games had miljoenen vaste gamers. Als je op zoek bent naar Battle Royale-alternatieven van de Fortnite-game, zijn deze vijf titels misschien interessant voor je.

Regels voor overleving

Je kunt Rules of Survival solo, duo, squadron (vier spelers) en fireteam (vijf spelers) spelen. Net als bij PUBG is er een wachtruimte en worden de spelers via een vliegtuig op de kaart gedropt. Er zijn twee kaarten in het spel: Ghillie Island en Fearless Fiord. Een kenmerk dat opvalt in de game is dat de ‘Fearless Fiord’ maar liefst 300 spelers kan hebben, wat het vrij zeldzaam maakt in Battle Royale-games. Als je van casual gamen met vrienden houdt.

READ  Volgend jaar komen er twee nieuwe Doctor Who-console- en mobiele games - SEENIT

Rules of survival heeft meer dan 50 miljoen downloads en een score van 3,9 op Android en neemt 3 GB opslagruimte in beslag. Op iOS heeft het een beoordeling van 4,5 en neemt het 2,5 GB aan ruimte in beslag.

Cyber ​​Hunter

In dit spel kun je solo, duo of vier spelers spelen. Er zijn twee modi: Classic Mode en Six Forces Blitz. Er zijn tal van opties voor bewegingen van spelers zoals manische snelheid, klimmen op elk verticaal oppervlak inclusief muren, het gebruik van drones om naar beneden te glijden en andere. Deze game heeft een meer sci-fi-benadering, in tegenstelling tot de meeste Battle Royale-games. In plaats van de parachute landt de speler op een hoverboard. De voertuigen in het spel zijn ook anders. Je zult supercars tegenkomen die gewoon rondslingeren of een geavanceerde versie van jetski om door het water te navigeren in plaats van te zwemmen. Ook zien de graphics er goed uit voor een low-end game.

Het heeft meer dan 10 miljoen downloads en een waardering van vier sterren in de Google Play Store, terwijl een beoordeling van 4,5 in de Apple App Store. Er is respectievelijk 2,2 GB en 3,5 GB aan opslagruimte van uw smartphone op Android- en iOS-smartphones nodig.

Plicht

Call of Duty is een van de oudste franchises in het FPS-gamesgenre. De meeste kinderen uit de jaren 90 die van dit genre hielden, groeiden op met Call of Duty. In de mobiele versie van het spel, vergelijkbaar met PUBG Mobile en Fortnite, springen maximaal 100 spelers op een bekend slagveld met identificeerbare wapens en personages. De graphics zijn een van de sterkste punten van dit spel. Je voelt meer controle over het spel vanwege de verfijnde fysica.

READ  Elijah Wood debuteert in commercial voor populaire mobiele game AFK Arena

De Battle Royale-game van Activision heeft een beoordeling van 4,8 in de Apple App Store en neemt 1,9 GB aan ruimte in beslag. Aan de andere kant heeft het meer dan 100 miljoen downloads in Google Play Store met een beoordeling van 4,5. Het neemt 1,5 GB aan ruimte in beslag op Android-smartphones.

LEES OOK | Vijf Tekken 7-tips en -trucs waarmee je de beginnerstag kwijtraakt

PUBG

Het lijdt geen twijfel dat PUBG Mobile een van de beste FPS-games ter wereld is. Er waren andere games met Battle Royale-modi, maar geen game deed het beter dan PUBG toen het allemaal razernij was. Het dwong gamefranchises om hun smartphoneversie te lanceren om te kunnen concurreren met PUBG. Ondanks de controverses rond het spel, blijft PUBG de gamers behandelen met nieuwe kaarten om ze betrokken te houden bij het spel. Onlangs lanceerde het ook de 90FPS-modus op een paar OnePlus-apparaten.

PUBG van Tencent Games heeft een waardering van 4,4 in de Apple App Store en neemt 2,4 GB ruimte in beslag op iOS-apparaten. Het heeft meer dan 100 miljoen downloads in Google Play Store met een beoordeling van 4,1. De game neemt 1,9 GB opslagruimte in beslag op een Android-smartphone.

LEES OOK | Facebook Gaming: wat is het, hoe u het platform kunt gaan gebruiken

MESSEN UIT

In dit spel word je op de kaart gedropt vanuit een helikopter op een onbewoond eiland, maar in plaats van een parachute glijd je met een wingsuit naar de grond. Er kunnen maximaal 100 spelers deel uitmaken van een enkele wedstrijd. De gameplay van Knives Out komt dichter bij PUBG. Het is een snel spel met relatief kleine kaarten, wat resulteert in een hoog aantal lichamen.

READ  Game Dev Tycoon komt op 8 oktober naar Nintendo Switch met pc en mobiele cross-save

LEES OOK | PUBG Mobile-alternatieven die u kunt proberen

Het neemt 2,8 GB aan ruimte in beslag op iOS en heeft een beoordeling van 4 in de Apple App Store. Knives Out heeft meer dan 10 miljoen downloads met een beoordeling van 3,4 in de Play Store.

📣 De Indian Express is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en blijf op de hoogte van de laatste krantenkoppen

Download voor al het laatste technologienieuws Indian Express-app.

© IE Online Media Services Pvt Ltd

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One-fans hebben nog een laatste kans om GRATIS Hidden Gem te spelen | Gamen | Vermaak

Xbox One Gold-abonnees moeten zich haasten en profiteren van de nieuwste Free...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *