De nieuwe League of Legends-kampioen Milio gebruikt genezend vuur en ik ben er dol op

De nieuwe League of Legends-kampioen Milio gebruikt genezend vuur en ik ben er dol op

Riot Games geeft ons een kijkje in de nieuwe League of Legends-kampioen Milio, de Gentle Flame, terwijl hij zich verdiept in het achtergrondverhaal van het volgende LoL-personage en een prachtig orkestthema neerzet voor zijn welkom bij de MOBA. Milio, een jonge jongen uit Ixtal die de destructieve energie die kenmerkend is voor vuur, omzet in genezende krachten, weeft prachtige vlammetgezellen om hem te helpen zijn bondgenoten in de strijd te ondersteunen.

Milio groeide op onder de voogdij van zijn grootmoeder Lupé, die “werd verbannen naar de verste uithoeken van Ixtal” nadat haar tweelingzus, Lonnie, betrapt werd op een samenzwering tegen Yon-Taal. Milio toonde een sterke affiniteit met de elementen, maar worstelde met regels en discipline. , waardoor Lupé zijn leringen opgaf.

Milio besloot echter zelf door te gaan met lesgeven. Hij zette die beperkingen opzij en bestudeerde de natuur om het enige axioma onder de knie te krijgen dat zijn grootmoeder hem weigerde te leren: vuur, het element dat haar zus Lonnie beheerste. Milio vroeg zich echter af waarom vuur altijd als een vernietigende kracht werd beschouwd, en toen hij een gewonde dorpsvisser tegenkwam, vond hij zijn antwoord.

Toen hij zijn handen op de buik van de jager legde, voelde hij een flits van warmte…zijn innerlijke vlam. Miliu begon toen dezelfde vlam in zichzelf te voelen. Al zijn energie op dat gevoel richtend, gebruikte hij wat de natuur hem had geleerd manifesteer dat vuur. Wat verscheen was een wezen – een klein, verlegen wezen met ruime en vriendelijke ogen.’ Deze vlamwezens, die Milio zijn “rustgevend vuur” noemt, lijken de kern van zijn gameplay in het spel te zijn.

READ  Ja, je kunt op een comfortabel toetsenbord spelen

Als LoL-kampioen lijkt het waarschijnlijk dat Milio deze vlamgeesten zal gebruiken en ze aan zijn zijde zal uitnodigen om te genezen en bondgenoten ten goede te komen. Als we naar een deel van zijn conceptkunst kijken, is het mogelijk dat hij ook manieren heeft om vuur te gebruiken met een meer klassiek destructief vermogen, maar het lijkt ver verwijderd alsof we zouden verwachten dat hij zich primair op ondersteuning zou concentreren. samen met wetenschap onthullenRiot heeft ook het Milio-thema uitgebracht, wat verbazingwekkend goed is.

Milio’s thema, The Gentle Flame, is een heel mooi orkeststuk dat perfect de wonderen weergeeft van de nieuwsgierige jonge mannen die door het bos zwermen, vuurvliegjes achtervolgen en vreugdevol vurige imps creëren. De video toont ook concept art van hem die deze vuursprites maakt en ermee speelt, die hij in een grote tas op zijn rug lijkt te bewaren.

Deze kunst verwijst ook naar Milio’s potentiële capaciteiten – het laat zien hoe hij een geest op Teemo plaatst als schild, maar ook vlammende pijlen naar zijn vijanden schiet. Er is ook een geweldig groot wezen te zien in zijn rugzak. We zullen je zeker meer over Milio vertellen als we hem hebben, maar voor nu is één ding zeker: ik ben dol op deze jongen en hij moet koste wat kost worden beschermd.

Zorg ervoor dat u de League of Legends 13.4-patchnotities bijwerkt en bekijk onze LoL-niveaulijst voor de beste kampioenen in de huidige meta. Als je net aan je avonturen in Summoner’s Rift begint, hebben we de beste LoL-kampioenen voor beginners in 2023 uitgekozen. Als je deze game al een tijdje speelt, kijk dan hoeveel je hebt uitgegeven aan League of Legends – gewoon zorg dat je eerst gaat zitten.

READ  Hearts of Iron 4 multiplayer-game wordt belegerd door hackers zoals Paradox bereikt achieve

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *