De nieuwe PS5 en Xbox Series X Restocks komen met grote verrassingen

Vandaag heeft Best Buy een nieuwe PS5-aanvulling uitgebracht, terwijl GameStop meer Xbox Series X-aandelen heeft uitgebracht, en beide sets next-gen console-aanvullingen kwamen met verrassingen. De eerste was de Xbox Series X-aanvulling van GameStop, die alleen Xbox All-Access zou moeten zijn, maar dat was het niet. Er is een probleem met het aanvullen van de voorraad opgetreden en aan deze vereiste is niet voldaan door iemand in deze beperkte voorraad toe te laten.

Twee uur na die herbevoorrading bracht Best Buy een nieuwe voorraad PS5 uit, en in tegenstelling tot sommige eerdere herbevoorradingen van de winkelier, was een Totaltech-lidmaatschap niet vereist. In tegenstelling tot de restock van de Xbox Series X, die veel consumenten een fortuin heeft opgeleverd, lijkt de restock van Best Buy echter alle gebruikelijke problemen te hebben gehad, zoals fouten in het winkelwagentje, vertragingen op de website en speculanten met bots die het kunnen verslinden. Heel snel.

Op het moment van publicatie is er geen woord over wanneer de volgende restock voor een console zal worden verwijderd. Er zijn rapporten en lekken die suggereren dat veel retailers deze feestdagen meer voorraad dan ooit zullen hebben, maar voorlopig blijft dat onduidelijk. Als je echter op zoek bent naar een Nintendo Switch OLED – die vóór de release niet moeilijk te krijgen was, maar nu erg moeilijk te kopen is – is deze momenteel beschikbaar op Best Buy op het moment van schrijven. Tegen de tijd dat u dit leest, is dat misschien veranderd.

Zoals altijd houden we je op de hoogte van alle herbevoorrading van de PS5 en Xbox Series X. Op dit moment zijn er geen indicaties voor een herbevoorrading op vrijdag of het weekend, maar als dat verandert, laten we je weten wat je nodig hebt. Weet ik. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation te maken heeft, alles wat met Xbox te maken heeft, alles wat met gamen te maken heeft — inclusief niet alleen de laatste restock-updates, maar ook het laatste nieuws, geruchten, lekken en speculaties — klik hier.

READ  Xbox Indie Spotlight: Niemand redt de wereld

Written By
More from Vanessa Hale
smerig en opwindend old-school racen
Pack racen is een bijzondere sensatie, waarbij de game praktisch agressie vereist....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *