Pixel 6 krijgt ‘early access’ camerahartslagmeting van Google Fit

achter in maartGoogle Fit introduceerde hartslag- en ademhalingstracking met de Pixel-camera, en de Pixel 6 krijgt die mogelijkheid nu in Early Access.

Bij de lancering hadden de Pixel 6 en Pixel 6 Pro geen cameragebaseerde tracking. Het is sindsdien verschenen op slechts één van onze nieuwe apparaten in Early Access. Google waarschuwt dat het volgen van ademhaling en hartslag ‘alleen met je telefoon’ is ‘aangepast en mogelijk verwijderd’.

Dit kan te wijten zijn aan de manier waarop de camera (hoofdlens) en flitser ver uit elkaar liggen – aan weerszijden – in vergelijking met eerdere Pixel-telefoons. Als zodanig kan Google de verlichting die nodig is om de hartslag te meten niet verhogen, wat: zoeken naar Kleine veranderingen in de kleur van uw vingers. Fit stelt meestal voor om de flitser in te schakelen om de nauwkeurigheid in donkere omgevingen te vergroten. Op de Pixel 6 verschijnt de zaklampknop niet in de rechterbenedenhoek van de gebruikersinterface.

In de korte test van vandaag was de functie echter nauwkeurig en kwam overeen met de Fitbit-tracker en Pixel 5 wanneer deze volgens de instructies in een ‘goed verlichte ruimte’ werd uitgevoerd. Eén meting in een donkere kamer was ongeveer 30 bpm lager.

De Early Access-mogelijkheid is niet bijzonder verbeterd, met een oude afbeelding uit het Pixel 5-tijdperk die verschijnt en de mogelijkheid vermeldt om de flitser in te schakelen in foutdialogen.

Ondertussen had ik geen problemen om spirometrie te krijgen, maar het werd ook als experimenteel beoordeeld.

Zoals we hierboven aangaven, Google Fit De cardio-respiratoire camerafuncties verschenen op slechts een van de drie Pixel 6-apparaten die we vandaag hebben onderzocht. Als deze functie voor u beschikbaar is, verschijnen de twee kaarten onder aan het tabblad Start of in Bladeren > Vitals.

READ  Fortnite-kerstbomen - Dans op verschillende vakantiebomen Operation Snowdown-uitdaging | Gamen | Vermaak

Meer over de Pixel 6:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Volanta krijgt een nieuwe update gericht op snelheid, import en meer
Volanta, een gratis tool voor het volgen van reizen en gemeenschappenHet is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *