Xbox Series X-controller krijgt een grote upgrade

Microsoft heeft deze week een nieuwe controller onthuld voor de Xbox Series X en Xbox Series S. Op het eerste gezicht is er niets bijzonders aan de console, behalve het nieuwe blauwe kleurenschema “Aqua Shift”. Het komt echter met een nieuwe upgrade, een die moet worden ge├»mplementeerd bij elke nieuwe Xbox Series X-console. De Aqua Shift-controller is niet alleen mooi, maar hij is ook praktischer met nieuwe rubberen pads om je te helpen de controller vast te houden tijdens je intense momenten en zweten. brak.

“Aqua shift is de eerste speciale editie Xbox Series X | S-controller met rubberen zijgrepen met een unieke tweekleurige werveling op elke eenheid”, zei Xbox over de console in een officieel persbericht. “Een stevige grip op de triggers, spatborden en achterbehuizing zorgt ervoor dat je verbonden blijft met het spel, hoe moeilijk het ook wordt.”

Voor nu valt nog te bezien hoeveel verbetering deze upgrade zal zijn. Het brengt echter geen extra kosten met zich mee, dus Xbox-fans zullen het niet erg vinden, zelfs als de verbetering marginaal is. Op dit moment kan de standaard Xbox Series X-console wat meer grip gebruiken, omdat het op bepaalde momenten glad kan worden, afhankelijk van de games die je speelt en de omstandigheden van de kamer waarin je speelt.

Op dit moment is het niet duidelijk of dit ontwerp in de toekomst beperkt zal blijven tot deze console of de standaard. Als Xbox hier echter enige opheldering over geeft, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over Xbox One en Xbox Series X | S en Xbox Game Pass (voorlopig de derde pijler van Xbox) – klik hier of blijf scrollen en bekijk gerelateerde informatie en recente hyperlinks hieronder:

READ  XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *