De nieuwe PS5-game is per ongeluk uitgelekt voordat deze werd aangekondigd

Een nieuwe PS5-game is per ongeluk gelekt voorafgaand aan de aankondiging, met dank aan het officiële Taiwanese beoordelingsbord voor videogames, dat de PS5-versie van Verzonken stadEen actie-avonturenspel van ontwikkelaar Frogwares, gebaseerd op het horror-fictiewerk van auteur HP Lovecraft. Op het moment van publicatie is de game beschikbaar via PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, maar niet via de huidige consoles, hoewel het op deze apparaten kan spelen via achterwaartse compatibiliteit.

Op dit moment zijn de PS5 of Xbox Series X en Xbox Series S hiervoor nog niet officieel aangekondigd. De game is echter niet geschikt voor release op het platform als deze niet beschikbaar is op dat platform. Er is echter een probleem: het is bekend dat het Taiwanese beoordelingsbord spellen soms beoordeelt voordat ze werden uitgebracht. Met andere woorden, wanneer ESRB of PEGI een game rangschikt voor de release, is dit meestal een goede indicatie dat deze binnenkort wordt gelanceerd. Hetzelfde geldt niet voor het Taiwanese classificatiebord.

Op het moment van publicatie heeft Frogwares op geen enkele manier commentaar gegeven op dit lek. Als dit verandert, zullen we ervoor zorgen dat dit verhaal wordt bijgewerkt met alles wat wordt gepresenteerd. Hoewel het veilig is om aan te nemen dat het op de PS5 zal aankomen – en mogelijk ook de Xbox Series X en Xbox Series S – is er geen manier om te weten wanneer het zal komen. Het zou het jaar kunnen zijn, het zou het volgende jaar kunnen zijn, en het zou natuurlijk nooit kunnen zijn.

READ  Jacob deGrom zegt dat hij in orde is, en de Mets hebben hem nodig om gelijk te hebben

Verzonken stad Beschikbaar via PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch, en het lijkt erop dat het binnenkort op de huidige consoles springt.

Verzonken stad Het is een geweldige instap in het horrorgenre dat niet alleen een perfecte stop is voor oude HP Lovecraft-fans, maar ook voor degenen die misschien nog nooit iets van zijn werk hebben gelezen, ” Onze lovende recensie Van het spel. “Er is geen voorkennis van Cthulhu en dergelijke vereist om te genieten van wat ontwikkelaar Frogwares heeft samengesteld, maar het doet nooit pijn om je bewust te zijn van de mogelijke randvoorwaarden wanneer superkrachten in volle gang zijn. In een tijdperk van springangsten schittert deze titel. . Zonder dat je hoeft op te staan ​​om je overeind te krijgen. De constante verschrikkingen die je niet kunt zien, werken goed genoeg. “

Zoals altijd, kun je een paar opmerkingen achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt of, als alternatief, me op Twitter raken Ha-ha-ha Laat het me daar weten. Zou je dit verkiezen boven de PS5?

Tot , Jimatsu.

Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation®5 wordt vandaag gelanceerd, samen met een nieuwe generatie geweldige games

Amsterdam, 19 november 2020 – Gamefans kunnen vanaf vandaag spelen op PS5...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *