Pre-orders voor systeemschok en laatste demo eind februari

Je kunt je exemplaar van de aanstaande System Shock-herstart beveiligen en over een paar weken nog eens goed naar de gameplay kijken. Ontwikkelaar Nightdive heeft bevestigd dat pre-orders binnenkort zullen starten en dat er tegelijkertijd een laatste demo beschikbaar zal zijn.

Bij Kickstarter-update Nightdive, die deze week is gepubliceerd, zegt dat de pre-orders van computers voor System Shock in februari zullen beginnen. De horrorspel zal beschikbaar zijn op Steam, GOG en Epic, zodat je je eigen gif kunt kiezen waar je het wilt hebben. Iedereen die een pre-order plaatst, krijgt System Shock 2: Enhanced Edition gratis, net als alle Kickstarter-ondersteuning voor $ 30 of meer.

Het bericht zegt dat de bedoeling was voor System Shock 2: Enhanced Edition naast de nieuwe System Shock-editie, maar de reikwijdte voor de FPS-game is exponentieel gegroeid. Personages en wapens zijn volledig opnieuw ontworpen in de KEX-engine van het team en er zijn verschillende community-favoriete mods ingebouwd om van dit systeem de ultieme shock 2 te maken voor zowel veteranen als beginners.

Wanneer we beginnen met pre-orders om System Shock opnieuw te maken, hebben we onze laatste demo, een gedeelte met twee niveaus van de Space Game. Medische en ruimtefasen, met nieuwe lijnen en audiofuncties, en “full chipping” zullen worden opgenomen.

In het bericht zijn een aantal gameplay-video’s opgenomen die alleen op de Kickstarter-pagina kunnen worden bekeken. De CEO van Nightdive, Stephen Kirk, deelde dit op Twitter:

Vorig jaar werd onthuld dat Tencent de System Shock-serie vooruit bracht, misschien in de richting van een langdurige System Shock 3-zwangerschap. Op de een of andere manier lijkt het erop dat we vroeg of laat eindelijk meer systeemschokken zullen krijgen.

READ  Er is een manier om xCloud op Windows 10 te spelen en Xbox-games uit te zenden

Written By
More from Max Mcgee
Arise’s Tales Hunting Guide – Waar vind je al je stokken en aas
Zoals alle goede JRPG’s, heeft Tales of Arise een solide jachtmodus waarin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *