De nieuwe Sims-game gebruikt Animal Crossing-multiplayer als inspiratiebron

De nieuwe Sims-game gebruikt Animal Crossing-multiplayer als inspiratiebron
Afbeelding: Nintendo

Animal Crossing: New Horizons bracht sociale simulatie naar nieuwe hoogten toen het in 2020 exclusief op Switch werd gelanceerd, en het lijkt een inspiratie te zijn geworden voor het Maxis-team, dat momenteel werkt aan de volgende inzending in Sims Tekenreeks (codenaam “René-project“).

Praat over een Radio Times-podcast onlangsVice-president van Franchise Creative Lindsay Pearson vertelde hoe het ontwikkelingsteam Animal Crossing “de hele tijd” besprak toen het sprak over de multiplayer-functie in De Sims 5. De toegang tot het eiland van Nintendo is bedoeld als een “goed voorbeeld” van persoonlijke ruimtes en andere innovatieve ideeën die spelers samenbrengen (bedankt, IGN):

“Het is een goed voorbeeld van mijn kleine ruimte, mijn kleine eiland, maar ik kan je uitnodigen om mij te bezoeken.”

“En we hebben de afgelopen jaren tijdens Animal Crossing mensen manieren zien bedenken om samen te spelen die de game niet specifiek ondersteunt, maar ze hebben speurtochten of wat dan ook verzonnen, wat geweldig is. Of mensen die Ik heb lezingen georganiseerd. Ik denk dat de shows op Animal Crossing iets ongelooflijks zijn, nietwaar?

Een ander spel dat wordt gebruikt om de multiplayer te begeleiden in de volgende Sims-inzending is Among Us. Hoewel dit misschien gek klinkt, haalt het team inspiratie uit het coöperatieve puzzelspel voor meerdere spelers.

Het Rene-project werd oorspronkelijk een jaar geleden aangekondigd, maar zal waarschijnlijk over een tijdje worden aangekondigd. Wanneer het arriveert, zal het blijkbaar gratis te downloaden zijn en beschikbaar zijn op pc en mobiele telefoons. Er zijn op dit moment geen andere platforms aangekondigd.

READ  NC State krijgt toestemming voor ouders om de voetbalwedstrijd van zaterdag bij te wonen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *