Deze Half-Life-mod is een basisdownload, terwijl het een gratis spel is

Deze Half-Life-mod is een basisdownload, terwijl het een gratis spel is

halveringstijd Het is nu gratis, omdat Valve de verjaardag van de game viert. Hoewel niemand kan discussiëren over een gratis te spelen game, houden wij bij PCGamesN zo veel van de Steam-serie dat we het altijd over mods hebben voor elke inzending, dus heb ik een aantal vreemde, prachtige en uitgebreide gemeenschapsprojecten verzameld nieuw en oud die zowel spelers echt moeten proberen.

Dat klopt, de originele Half-Life is de komende dagen gratis te spelen (hoewel je hem na het downloaden gratis kunt houden) terwijl Valve de 25e verjaardag van de iconische shooter viert met een documentaire over het maken van de FPS en de enorme update van Half-Life geeft het spel de ontbrekende inhoud Nieuwe multiplayer-kaarten en zelfs een verbeterde Steam Deck-poort. Het is een geweldige tijd om een ​​Half-Life-fan te zijn.

Dus als je niets voor Half-Life hebt betaald en het in je bibliotheek staat, moet je het iets extra’s geven, en er zijn veel mods om dat te doen. Eén daarvan zou meteen geïnstalleerd moeten worden (hopelijk werkt het nog steeds na de updates van Valve): Half-Life Mmod.

De kern van Valve’s shooter blijft hetzelfde, maar er zijn een hele reeks extra functies die de klassieker met de Mmod een beetje moderner laten aanvoelen. Je hebt een in-game gezichtsveld, je kunt Gordons benen zien, er zijn AI-tweaks, nieuwe animaties, wapenvizieren, camera-tweaks, een schietbaan voor het testen van wapens, klassenselectie en zelfs opnieuw ontworpen visuele effecten.

Dat is niet alles wat Half-Life Mmod te bieden heeft, maar deze lijst zou je moeten helpen begrijpen hoe “Gunship Mark II” het spel heeft gereviseerd. De originele Half-Life kwam uit in het jaar dat ik werd geboren (sorry allemaal), dus ik miste aanvankelijk de boot, maar ik speelde het spel met deze mod toen deze uitkwam, en uiteindelijk vond ik het geweldig. Ik weet niet helemaal zeker hoeveel daarvan Valve was en hoeveel daarvan de mod zelf was, maar het was toch een geweldige tijd.

READ  Hoe download je de Glastonbury 2022-app en welke functies heeft deze?

Dus als je Half-Life nog niet voor de eerste keer hebt geprobeerd, of als je vanwege Valve’s verjaardag terugkomt, probeer dan de Mmod-versie, je zult er geen spijt van krijgen.

Terwijl ik me concentreer op de Half-Life Mmod, zijn wij bij PCGamesN grote fans van de serie en schrijven we graag over zoveel mogelijk mods die onze aandacht trekken. Dus ondanks de leeftijd van het spel zijn er nog steeds talloze geweldige manieren waarop het opnieuw wordt uitgevonden. Daarom heb ik er nog een paar verzameld die je moet proberen.

Eén mod zorgt ervoor dat je een nieuw Half-Life-einde krijgt als je van begin tot eind een ongevaarlijke kartonnen doos bij je draagt ​​– vergelijkbaar met de kabouter Half-Life 2. Voor alle duidelijkheid: deze mod is een grap, maar het is leuk voor veteranen die dat willen Black Mesa opnieuw bezoeken met een beetje een gimmick.

Over indrukwekkende trucs gesproken: wat dacht je van Half-Life maar dan achterstevoren? Modder ‘Lymphoid’ heeft het hele spel opnieuw in balans gebracht en veranderd, zodat je de levels in omgekeerde volgorde kunt spelen. Is dit eigenlijk een compleet nieuw spel? iets. Dus nadat je er op de normale manier overheen bent gekomen, kun je teruggaan naar alles en zien wat Valve al die jaren geleden in een ander licht heeft gebouwd.

YouTube-thumbnail

Half-Life wordt ook geremasterd als een twin-stick top-down shooter, die je gratis kunt uitproberen. Dit is zeker niet zozeer een mod als wel een totale conversie, maar Valve stemt ermee in om het op Steam uit te voeren, dus je weet dat het enige belofte inhoudt. Codenaam: Loop is een geweldig idee en de moeite waard als je een fan bent.

READ  Download de UPTET-toegangskaart hier via een directe link,

Laten we er tot slot eens raar over doen. Er is een Half-Life Spyro-mod waarmee je het spel kunt spelen als de kleine paarse draak. Je zult Black Mesa verkennen met de moveset van Spyro, en de Black Mesa-faciliteit is veranderd zodat deze meer aanvoelt als een Spyro-hubwereld dan als een FPS-arcadesim.

Op zoek naar meer? We hebben het verhaal van alles wat er met Half-Life 3 is gebeurd, samen met een hele reeks geweldige oude games die je vandaag de dag nog steeds op de pc kunt spelen om je achterstand op te vullen.

Zorg ervoor dat u ons ook volgt op Google Nieuws voor dagelijks nieuws, handleidingen en recensies over pc-gaming.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *