Het Beste Led Strip Recensie 2021

Het Beste Led Strip Recensie 2021

De transformator is het belangrijkste element bij het ontwerpen van een 12/24 VDC LED-strip installatie.Als we een slechte dimensionering van de installatie uitvoeren, zullen we namelijk bereiken dat we de strip beschadigen en de installatie niet correct kunnen uitvoeren. Bij het berekenen van het vermogen waarbij rekening moet worden gehouden met de transformator, moeten we het verbruik per meter van de ledstrip weten. Bijvoorbeeld:
De SMD 5050 LED strip met referentie PL219009 heeft een verbruik van 72W per 5 meter. Deze heeft iedere meter een verbruik van 14,4 W / meter. Zodra we deze gegevens hebben gewist, is de volgende stap het vermenigvuldigen met het aantal meters installatie. Als we van deze strip een installatie van 8 meter willen maken, zal de installatie een verbruik hebben van 115,2 W. De transformator die we zullen moeten kiezen zal vanaf 200 watt zijn. Bij het kiezen van de transformator wordt aanbevolen om een ​​marge van 10-20% te laten zodat de transformator nooit op 100% werkt.

Net als de rest van de producten die LED’s als lichtbron gebruiken, hebben de 220v-strips en -slangen LED’s die in gelijkstroom werken, daarom is een gelijkrichter nodig die de wisselstroom omzet in gelijkstroom om ervoor te zorgen dat de LED’s correct werken. Het volgende is een voorbeeld van een typische driverplug voor 220v SMD2835 220v ledstrips.
Deze stekker zou rechtstreeks op het lichtnet (220VAC) worden aangesloten en door middel van de gelijkrichter (witte doos) het elektrische vermogen van wisselstroom in gelijkstroom omzetten, tenslotte heeft hij de connector voor de strips en een spies.

1. MOZC Ledstrip 5M

 • 【Hoogwaardige 5m lichtstrip】Deze LED-lichtstrip heeft 150 5050 SMD RGB-leds met dim- en helderheidsregelingsfuncties. Met behulp van hoogwaardige LED-chips en koperen kerndraden kan de helderheid van een enkele LED 120lm bereiken, is de kleurtemperatuur stabiel en de kleurweergave hoog, en kan de levensduur 50.000 uur bedragen.
 • 【IR-afstandsbediening】Met de 44 knoppen op de afstandsbediening kun je de kleur, helderheid en lichtmodus aanpassen. Er zijn 20 vaste kleuren om uit te kiezen en 6 DIY-knoppen om elke gewenste kleur aan te passen en op te slaan. 8 verlichtingsmodi passen zich aan verschillende behoeften van verschillende gelegenheden aan. (* Bij gebruik moet de afstandsbediening op de infraroodontvanger worden gericht)
 • 【Eenvoudig te installeren】Er is een snijmarkering tussen alle 3 de LED’s, u kunt naar wens op elke gewenste lengte knippen zonder de resterende LED’s te beschadigen. De achterkant van de flexibele lichtstrip is zelfklevend verstevigd, die op elke droge en vlakke ondergrond kan worden geplakt. Daarnaast geven we extra 3M sterke dubbelzijdige tape en 5 hulpfixers zodat de lichtbalk op meer gecompliceerde muren kan worden geïnstalleerd.
 • 【IP65 waterdicht】Hoogwaardige waterdichte lijm bedekt de printplaat van deze LED-strip volledig, bereikt het waterdichtheidsniveau van IP65, kan binnen en buiten worden gebruikt, zoals slaapkamers, keukens, woonkamers, televisies, spiegels, trappen en leuningen, kerstbomen, reclameborden, bars, feesten, etc. (* Alleen de lichtstrip is waterdicht, het schakelgedeelte niet)
 • 【Klantenservice】We hebben vertrouwen in de kwaliteit van LED-strips en bieden 12 maanden garantie. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Alle e-mails worden binnen 24 uur beantwoord.

 

READ  India, China houden vandaag de vijfde ronde van gesprekken op commandantniveau

2. AUELEK LED-strips

 • De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode.
 • Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

 

3. LED Strip Lights

 • Led Strips Lights 10m: Hoge Helderheid SMD 5050 Leds, Dik PCB Strip, 44Key RF-Afstandsbediening 16 Kleur 4 DIY modes, Perfect Sfeerverlichting
 • ?IP 65 Waterdicht en stofdicht? This leidde strips Lichten Wordt Gedekt deur polyurethaan IP 65 water- en stofdicht te garanderen. Het Kan Gebruikt Worden zowel Binnen als Buiten. Careless spatten wanneer Schoonmaken is Over het algemeen Veilig.
 • Eenvoudige BEDIENING & Brede Toepassing: This String Lights Zijn Uitgerust met zelfklevende tape, sterven vastzit aan de achterkant van de strips en Stelt u in staat OM ZE te plakken op alle PLAATSEN sterven u wilt. This lichtslang IDEAAL for Binnen- en Buitenverlichting decoratie, including de keuken, Onder kast, slaapkamer, raamkozijn, Trappen, party etc.
 • Perfect Ambience Light: Our light strips are made of premium bright 5050 LED lights. It?s NOT waterproof which can stick more firmly. It decorates your bedroom, ceiling, stairs, kitchen cabinet, porch, desk, and living room, especially is great for holidays like Christmas, Halloween, Parties etc.
 • Kwaliteitsgarantie: Als er een probleem over dit product, neem dan gerust contact met ons op, zullen we zo snel mogelijk opgelost, zullen wij de beste oplossing op de eerste tijd te geven. (Omdat het kleefmiddel zeer kleverig, teneinde te scheuren van de lichtbalk, het heeft een effect op de muur, gebruik in plaatsen die niet gemakkelijk beïnvloed (zoals tegeloppervlak, glaslijst, etc.))

READ  Wanneer wordt de Nintendo Switch Pro uitgebracht? Wed niet op 2021

 

4. TaoToa 20M RGB LED Strip Lights

 • Music sync LED light belt has memory function. When using the test strip again, they will remember the last mode setting without having to repeat the setting. Environmental , saving money and no radiation. You can cut between every 3 beads, so you can adjust them to the proper length.
 • By controlling the LED light bar through the remote control, you can freely choose a variety of colors, which can produce a romantic, relaxing, and music party atmosphere. The color of the light will change with the change of the music beat or microphone
 • You can choose from 20 dynamic modes, such as “static”, “plus / minus brightness”, “gradient”, “music mode”, etc. I think this will make your party more exciting.
 • This is not only suitable for indoor use, but also suitable for outdoor use. It can be used to decorate your dining room, bedroom, upstairs, kitchen, porch, computer table, Christmas tree, bar and living room, especially suitable for festivals and Christmas, Halloween, parties and other events. This is an perfect gift for your family and friends.
 • Easy to install, only need to clean the adhesive surface and paste, without any additional steps.

 

5. Chesbung LED Strip Kit

 • 【16 Kleurwissel】Deze RGB LED-lichtbalkkit kan kleuren en snelheid automatisch en regelmatig wijzigen. 16 veelkleurige opties, maar ook een doe-het-zelf-selectie om je geweldige LED-sfeerverlichting te creëren. Verander vervolgens de kleuren volgens het muziekritme en je stem.
 • 【Premium LED-Strips】 LED-stripverlichting is voorzien van 300 premium 5050 SMD LED’s in 5 meter met dimmer en helderheidsregeling. Met 44 knoppen RF-afstandsbediening om kleuren, modi, helderheid of dimmer te veranderen.
 • 【Superieur en Veilig Materiaal】 LED-lichtbalk heeft een werkspanning van 12V. De LED RF-afstandsbediening heeft bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en geheugenfunctie. De stroomtoevoer is onder een veilig niveau voor volwassenen en kinderen.
 • 【Eenvoudige Installatie en Gebruik】 LED-stripverlichting kan worden geknipt tussen 3 LED’s elk. U kunt extra stroken afsnijden om ze op de juiste lengte te krijgen. Plug en play. De geavanceerde lijm op de achterkant is plakkerig genoeg om te voorkomen dat de strips eraf vallen. Zorg ervoor dat het doeloppervlak stofvrij is voordat u de tape-afdekking losmaakt en de strip plakt.
 • 【Toepassing】 LED-stripverlichting kan worden gebruikt om uw eetkamer, slaapkamer, bovenverdieping, keuken, veranda, computertafel en woonkamer te versieren, vooral voor vakanties en banketten

 

READ  India heeft zojuist 100.000 gevallen van coronavirus geregistreerd ... in vijf dagen

6. 3528 Rgb Smd

 • 1. Hoogwaardige LED-SMD 3528 flexibele LED RGB-lichtstrip heeft een lange levensduur.
 • 2. Verminder vermoeidheid van de ogen – Voeg subtiele achtergrondverlichting toe aan monitoren, tv’s, desktops en pc’s om vermoeidheid van de ogen te verminderen die wordt veroorzaakt door verschillen in beeldhelderheid tussen films, tv-shows en verschillende scènes in de game.
 • 3. Eenvoudig te installeren – Krachtige zelfklevende tape aan de achterkant maakt het gemakkelijk om LED-strips op het gladste oppervlak te plakken.

 

RGB-strips kunnen de rode kleuren, blauw en groen leveren, omdat ze een chip hebben geïntegreerd met de eerder genoemde kleuren. Om meer kleuren te krijgen, moet u een controller installeren die zal beheren wanneer elke kleur wordt geactiveerd, zodat de ene kleur of de andere wordt verkregen. Vervolgens laat het u zien hoe u verschillende kleuren kunt krijgen, afhankelijk van hoe u rood, groen en blauw mengt.

RGB-producten zijn gebouwd met rode, groene en blauwe LED’s, in sommige gevallen op dezelfde chip en in andere op drie afzonderlijke chips, dankzij deze configuratie is het mogelijk om kleurmengsels te maken die het vermogen in elke kleur regelen, waardoor een brede reeks kleuren.

Written By
More from Lesley Curry

De Switch zet zijn bestverkopende reeks voort, maar de PS5 verdient meer geld

Nintendo Switch Hij blijft het erg goed doenVolgens game-analistenbureau The NPD Group...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *