De winnende drive van Baker Mayfield verbijstert de Raiders in een wonderoverwinning

De winnende drive van Baker Mayfield verbijstert de Raiders in een wonderoverwinning

De kansen waren tegen Bakker Mayfield Sinds het begin van deze wedstrijd tussen de Los Angeles Rams en Las Vegas Raiders.

Hij werd door de Rams van ontheffingen gehaald nadat hij was vrijgelaten door Jr Carolina Panters eerder deze week. Mayfield kreeg dinsdagavond zijn playbook toen hij naar Los Angeles vloog om zijn nieuwe coaches en teamgenoten te ontmoeten, waardoor hij 36 tot 48 uur de tijd kreeg om de plays te leren als hij uit positie zou komen.

Maar Mayfield, de voormalige eerste overall keuze van de NFL Draft 2018, speelde niet alleen zijn eerste wedstrijd in de zwaarste omstandigheden. Hij leidde een wonderbaarlijke comeback door de Raiders met 17-16 te verslaan in het SoFi Stadium tijdens zijn eerste start als RAM.

Klik hier voor meer sportverslaggeving op FOXNEWS.COM

Van Jefferson #12 van de Los Angeles Rams vangt de winnende wedstrijd tegen Sam Webb #27 van de Las Vegas Raiders tijdens het vierde kwartaal in SoFi Stadium op 8 december 2022 in Inglewood, Californië.
(Ronald Martinez/Getty Images)

De Rams startende quarterback Pas toen Los Angeles voor het eerst het veld op rende, werd aangekondigd dat John Walford onder het midden stond. Hij had voorafgaand aan de wedstrijd te maken met een nekblessure en de Rams wisten niet zeker of hij klaar was om te gaan.

Blijkt dat hij dat misschien niet was, want Mayfield rende het veld op net nadat de Rams drie-en-uit gingen.

Mayfield’s eerste pass van het spel voltooid voor 21 yards naar Van Jefferson, maar hij had meer tijd nodig om zich in het spel te nestelen. Vergeet niet dat hij ongeveer 36-48 uur de tijd had om de regels van het nieuwe spel te leren, om nog maar te zwijgen van de chemie met ontvangers, prep check en meer.

READ  De chaos van Blade Runner gaat verder met de etalage van Switcheroo

Mayfield’s eerste voorsprong zou leiden tot drie punten voor Los Angeles, maar hij zou er pas laat in het vierde kwartaal meer krijgen toen een drive van 17 play en 75 yard Cam Akers naar de eindzone leidde met een run van één punt. tuin.

Dit maakte het 16-10 en zou de Los Angeles Raiders dwingen om op zijn minst te trappen op de volgende rit om zichzelf een kans te geven. Maar het moest een wonder van 97 meter zijn.

BAKER MAYFIELD betreedt het RAMS-spel slechts enkele dagen na het behalen van ontheffingen

Gezien de situatie waarin Mayfield zich bevond, was het een moeilijke heuvel om te beklimmen. Maar wat verloor Mayfield op dit punt in de wedstrijd?

Dankzij een onsportief telefoontje na zijn ontslag waren Mayfield en de Rams uit hun eigen eindzone en begonnen ze te werken. Ben Skowronek leverde een geweldige, omstreden grijper van 32 meter bij het volgende spel, en L.A. Raiders landen. Mayfield bleef rennen en verhoogde de no-huddle-aanval met nog 16 seconden op de klok op de Vegas 23-yard-lijn.

Vervolgens maakte hij contact met Jefferson, eigenlijk de bovenste brede ontvanger, die zich door de verbinding vocht en zijn man langs de linkerzijlijn raakte, waarmee hij de winnende touchdown binnenhaalde.

Baker Mayfield #17 van de Los Angeles Rams passt de bal tegen de Las Vegas Raiders tijdens het eerste kwart in het Sophie Stadium op 8 december 2022 in Inglewood, Californië.

Baker Mayfield #17 van de Los Angeles Rams passt de bal tegen de Las Vegas Raiders tijdens het eerste kwart in het Sophie Stadium op 8 december 2022 in Inglewood, Californië.
(Ronald Martinez/Getty Images)

Matt Gay sloeg een extra punt voor de leiding, en bij het daaropvolgende balbezit werd Derek Carr’s eerste pass onderschept door veiligheid Taylor Rapp voor een verbluffende overwinning, toen Los Angeles een einde maakte aan een lost streak van zes wedstrijden en de volgende dag naar 4-9 ging. . seizoen.

READ  Nintendo lekt New Mario + Rabbids-game op zijn website

Ondanks de kansen die tegen hem waren, was Mayfield 22 van de 35 voor 230 yards en 1 touchdown om pas zijn tweede overwinning als start van het seizoen te behalen. Hij ging 1-5 met de Panthers voordat ze hem vrijlieten.

De vrouw van Baker Mayfield verwoordt het “raarste” jaar nadat de Panthers werden vrijgelaten

Voor de Raiders was dit weer een krassend verlies, vooral met de manier waarop de toon werd gezet tijdens de eerste rit van het spel. Carr en de aanval gingen 12 plays en 75 yards toen Josh Jacobs het in de eindzone brak om er vroeg 7-0 van te maken.

Davante Adams #17 van de Las Vegas Raiders houdt een receptie tegen Jalen Ramsey #5 van de Los Angeles Rams tijdens het eerste kwartaal in SoFi Stadium op 8 december 2022 in Inglewood, Californië.

Davante Adams #17 van de Las Vegas Raiders houdt een receptie tegen Jalen Ramsey #5 van de Los Angeles Rams tijdens het eerste kwartaal in SoFi Stadium op 8 december 2022 in Inglewood, Californië.
(Sean M. Hafey / Getty Images)

De verdediging van de Raiders deed ook zijn werk, zich realiserend dat Mayfield de aanval snel leerde en zich ervan voedde. Carr kon Las Vegas echter niet blijven rijden, vooral niet in de tweede helft toen ze maar één velddoelpunt konden veiligstellen. Hij gooide ook een onderschepping in de eindzone tijdens de eerste helft, die nu terugkijkend een game changer was.

Carr zou het spel 11-van-20 door de lucht beëindigen met 137 yards en twee onderscheppingen, terwijl Jacobs 99 yards had op 27 dragers.

PANTHERS GAAT BAKER MAYFIELD VRIJ NA EEN OVERZEESE OVERNAME: RAPPORT

Davant Adams Hij kreeg een zieke eenhandige greep van Jalen Ramsey tijdens het derde spel van de Raiders van de wedstrijd, maar eindigde met slechts drie ontvangsten op zeven doelen voor 71 yards.

READ  The Ashes 2023: 'Een tumultueuze week voor zomercricket die het beste en het slechtste van het spel naar boven bracht'

De Raiders kwamen in deze wedstrijd nog steeds in de AFC-playoff-wedstrijd, en de overwinning met 6-7 hielp hen een kans te maken op een wildcard op het traject.

Los Angeles Rams quarterback Baker Mayfield gooit een pass tijdens de eerste helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Las Vegas Raiders, donderdag 8 december 2022, in Inglewood, Californië.

Los Angeles Rams quarterback Baker Mayfield gooit een pass tijdens de eerste helft van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Las Vegas Raiders, donderdag 8 december 2022, in Englewood, Californië.
(AP Foto/Marcio Jose Sanchez)

Klik hier voor de FOX NEWS-app

In plaats daarvan herinnerde Mayfield iedereen eraan waarom hij donderdagavond de eerste algemene keuze was om spoiler te spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *