De nieuwste ChromeOS-fouten oplossen (en voorkomen)

Afbeelding van een artikel met de titel De nieuwste ChromeOS-bugs oplossen (en voorkomen)

Chrome OS-gebruikers genoemd Fatale fout in de laatste systeemupdate Het vergrendelt ze van hun Chromebooks. Om de een of andere reden herkent Chrome OS de wachtwoorden van de Google-accounts van gebruikers niet wanneer ze proberen in te loggen na het installeren van de update van versie 91.0.4462.165. THet kan ook een mislukte update zijn andere ernstige fouten veroorzaken, Zoals bootloops.

naar mij 9to5GoogleHet lijkt erop dat update 91.0.4462.165 niet langer beschikbaar is en Google werkt aan een patch om de veroorzaakte bugs op te lossen We hopen dat het snel wordt uitgebracht. Hij zei dat, ik Vermijd deze problemen, Download of installeer geen nieuwe updates voor Chrome OS totdat u zeker weet dat de nieuwe Google-patches goed werken. Als de update al is gedownload, maar nog niet geïnstalleerd, herstart een bestand niet Apparaat.

als je hebt Je hebt Chrome OS-versie 91.0.4462.165 al geïnstalleerd en je wordt geconfronteerd met een onbekende wachtwoordfout U moet wachten tot de nieuwe update verschijnt, maar zodra deze beschikbaar is, moet u zich weer veilig kunnen aanmelden. Gelukkig, jaJe zal in staat zijn. Meld u als gast aan bij uw Chromebook en download updatebestanden, zelfs als het primaire gebruikersaccount niet werkt.

Chrome OS-updates installeren in gastmodus guest

  1. Tik op het Chromebook-inlogscherm op Blader als gast.
  2. Als je binnen bent, ga dan naar Instellingen > Over Chrome OS.
  3. Klik “Controleer op updates.”
  4. De update start automatisch als er een patch beschikbaar is.

Het is ook mogelijk om uw Chromebook als gast te blijven gebruiken terwijl u wacht op de patch. Dit isWacht niet langTermoplossing, omdat je dat niet kunt Het uitvoeren van specifieke taken op het verantwoordelijke niveau Alle gastaccountgegevens – inclusief browsegeschiedenis en gedownloade bestanden – krijgen u Het wordt verwijderd wanneer u de gastmodus verlaat. Het is echter beter dan een Chromebook als presse-papier te gebruiken terwijl Google werkt aan een oplossing daarvoor Een overzicht van Chrome OS-fouten.

U kunt echter ook een fabrieksreset uitvoeren om weer volledige toegang tot uw Google-account te krijgen op Chromebook nu. Als u dit doet, wordt Alle Bestanden en apps die op uw apparaat zijn opgeslagen, uw Google-accounts verwijderen, de standaard systeeminstellingen herstellen. We raden een fabrieksreset niet aan, tenzij je precies dat doet Moet zijn Krijg direct weer toegang tot uw Google-account op uw Chromebook.

Chromebook terugzetten naar fabrieksinstellingen

  1. Tik op het inlogscherm en houd vast Ctrl + Alt + Shift + r-toetsen.
  2. Klik “Herstarten.”
  3. Kiezen “Waskracht.”
  4. Klik “Compleet.”
  5. Wacht tot het resetproces plaatsvindt, en volg eenScherminstructies wanneer ze verschijnen.
  6. Log in op uw Google-account wanneer daarom wordt gevraagd.

gebruik de Hersteltool om Chromebooks te herstellen die vastzitten in de opstartlus

Helaas is geen van deze oplossingen van toepassing op gebruikers die een bestand tegenkomen opstart lus. In plaats daarvan zul je doen U moet ChromeOS USB-herstelmedia maken met een Chromebook of een aparte computer, een USB-flashstation en Chromebook-herstelprogramma. Download het hulpprogramma, volg de instructies en sluit het vervolgens aan op de betrokken Chromebook om Chrome OS opnieuw te installeren. Hiermee wordt je apparaat gewist, net als bij een fabrieksreset, maar het is uw enige optie als u uw Chromebook weer wilt laten werken.

[[[[Android Centraal]

READ  Er waren in 2020 meer dan 2 miljard tweets over games, de meeste over het oversteken van dieren
Written By
More from Lesley Curry
Google Play Store voegt “optimalisatie van app-installatie” toe voor Android
Over de De afgelopen jarenGoogle maakt Android-apps kleiner door code en bronnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *