De nieuwste Xbox Game Pass is zojuist uitgebracht

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben twee nieuwe games, waaronder een gloednieuwe versie die vandaag, dinsdag 20 juli, wordt uitgebracht. Meer specifiek, en voor een onbeperkte tijd, kunnen alle Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees op Xbox One en Xbox Series X, Xbox Series S en pc Downloaden en spelen Kristallen, een liefdesbrief aan klassieke JRPG-games van ontwikkelaar Dreams Uncorporated en uitgever Modus Games die vandaag zijn uitgebracht, en aan iedereen die geen Xbox Game Pass-abonnee is, geprijsd op $ 40.

Recensies voor de game zijn nog steeds beschikbaar, waarbij de Metacritic-score varieert van 74 tot 79, afhankelijk van het platform. Met andere woorden, het is verre van een kritieke hit, maar het levert respectabele beoordelingsresultaten op en genereert daarbij wat buzz.

Chris verhalen is een prachtige, op zichzelf staande liefdesbrief aan klassieke JRPG-games met een nieuw perspectief, “leest de officiële liftpresentatie van de game.” Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe je keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één plek op het scherm terwijl je speelt! Sluit je aan bij de pas ontwaakte Time Mage Crisbell en haar fantasie-metgezellen op hun reis door een donkere fantasiewereld met een sombere toekomst tegemoet.”

In aanvulling op KristallenEn de Slagveld 5 Toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate, via EA Play en de Cloud. Vind ik leuk KristallenHet is niet duidelijk hoe lang deze versie van de game in de bibliotheek zal zijn, maar zolang hij in de bibliotheek staat, is hij ook te koop met 20 procent korting.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken — klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Je kunt om een ​​aantal redenen een Chicken Crimpy Xbox Series S-console winnen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *